Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν έχει όριο η ξεφτίλα: Χωρίς διαπίστευση ο Γιαννάκης αλώνιζε στα αποδυτήρια και μιλούσε στον διαιτητή – Υπόλογοι παρατηρητές και αστυνομία (vid)

Δεν έχει όριο η ξεφτίλα: Χωρίς διαπίστευση ο Γιαννάκης αλώνιζε στα αποδυτήρια και μιλούσε στον διαιτητή – Υπόλογοι παρατηρητές και αστυνομία (vid)

Ενα ακόμη τεράστιο σκάνδαλο που υποχρεώνει τόσο τον παρατηρητή της Super League όσο φυσικά και τους ανθρώπους της Αστυνομίας να δώσουν εξηγήσεις για το τι τελικά έγινε χθες στο Περιστέρι.

Ένα… ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια από το χθεσινό παζλ της ντροπής στο Περιστέρι. Από τον πραξικοπηματικό τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ επιχειρεί να «αρπάξει» στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που δεν έγινε ποτέ.

Και όσο το ρεπορτάζ πηγαίνει πιο βαθιά, τόσο έρχονται στην επιφάνεια και μια σειρά από πληροφορίες που αν μη τι άλλο αναδεικνύουν και μεγάλες ευθύνες. Ευθύνες που επιβάλλεται να αποδοθούν.

Διότι για παράδειγμα είδε ολόκληρη η Ελλάδα τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γιαννάκη Παπαδόπουλο να εμφανίζεται μέσα από τη φυσούνα των αποδυτηρίων και να στήνει «μπλόκο» στον διαιτητή Μανούχο προκειμένου να του στείλει μαντάτο «τελείωσε» πριν εκείνος πάρει την τελική του απόφαση.

Κάποιος δηλαδή που ακόμη διερευνάται ποινικά για ποδοσφαιρικές υποθέσεις –για το περίφημο συνεργείο που αλλοίωσε τις προηγούμενες εκλογές της ΕΠΟ-έκοβε βόλτες μέσα στα αποδυτήρια. Και βέβαια όπως αποδεικνύει η ίδια η εικόνα μπορούσε να βρεθεί στο μισό μέτρο απόσταση από τον διαιτητή για να ανοίξει κουβέντα μαζί του αλλά και να… τον ενημερώσει πως το ματς «τελείωσε» πριν αυτό αρχίσει.

Με την ευκαιρία: Ο Μανούχος που τον ξέρει τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο; Και με ποια δικαιολογία άνοιξε κουβέντα μαζί του σε κοινή θέα. Και εδώ άλλωστε δεν χωρά αμφισβήτηση το γεγονός. Υπάρχει ο τηλεοπτικός φακός που αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα. Μπορεί να μας εξηγήσει ο κύριος Μπένετ, ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, πως ο διαιτητής Μανούχος ανοίγει κουβέντα με κάποιον σαν τον Γιαννάκη στη φυσούνα ενός γηπέδου πριν αποφασίσει την τύχη ενός παιχνιδιού;

Διότι υπάρχει και κάτι ακόμη το οποίο πλέον απαιτεί άλλου τύπου διερεύνηση. Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος μπορεί να είναι για την ποδοσφαιρική «πιάτσα» το Νο 2 της ΑΕΚ, αλλά δεν συμμετέχει στο οργανόγραμμα της. Δεν υπάρχει στη διοίκηση της. Δεν φαίνεται «επίσημα» να έχει κάποιο ρόλο –εξ ου και η Επιτροπή Δεοντολογίας πέρσι σε παγκόσμια πρωτοτυπία δεν κατάφερε να τον συνδέσει με την ΠΑΕ ΑΕΚ στη μεγάλη υπόθεση της αλλοίωσης των εκλογών της ΕΠΟ-

Πως ήταν λοιπόν στα αποδυτήρια; Είχε κάποια ειδική διαπίστευση; Ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που η ΑΕΚ είχε ζητήσει να μπορεί να έχει πρόσβαση στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο; Υπάρχει κάπου δηλωμένος στην κιτρινόμαυρη αποστολή στο Περιστέρι;

Μην το ταλαιπωρούμε άδικα: Όχι. Και αυτό είναι ένα ακόμη τεράστιο σκάνδαλο που πλέον υποχρεώνει τόσο τον παρατηρητή της Super League όσο φυσικά και τους ανθρώπους της Αστυνομίας να δώσουν εξηγήσεις για το τι τελικά έγινε χθες στο Περιστέρι.

Πληροφορίες του «10» που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση αναφέρουν πως ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος δεν είχε διαπίστευση. Ότι.. αλώνιζε στα αποδυτήρια και έκανε «μπούλινγκ» με τη… μεζούρα στους διαιτητές για τη μη διεξαγωγή του ματς, δίχως να έχει καν το δικαίωμα να βρίσκεται εκεί.

Πως μπήκε στα αποδυτήρια; Ποιος του επέτρεψε την παραμονή εκεί; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να δίνει… οδηγίες στον Μανούχο, αλλά και ποιος επέτρεψε στον Μανούχο να ανοίξει κουβέντα μαζί του;

Αυτές είναι οι επόμενες μεγάλες ερωτήσεις. Και είναι υποχρεωμένοι πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις. Διότι η εκτροπή στο Περιστέρι δεν δυσφημεί μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο για πολλοστή φορά. Αλλοιώνει και τον ίδιο τον βαθμολογικό πίνακα

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024