Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μια μεζούρα για τη... ντροπή

Μια μεζούρα για τη… ντροπή

Μια... μεζούρα λοιπόν και μια απόφαση του διαιτητή, Βαγγέλη Μανούχου «τορπιλίζουν» τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Οι Έλληνες φίλαθλοι παρακολουθούν μάλλον…. άφωνοι τα όσα τραγελαφικά έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες στο Περιστέρι, με τον διαιτητή Μανούχο ν’ αποφασίζει τελικά την αναβολή της αναμέτρησης Ατρόμητου – ΑΕΚ για την Σούπερ Λίγκα.

Όλοι έγιναν «σοφότεροι» μετά τα όσα είδαν στο Περιστέρι καθώς βγήκαν οι μεζούρες για να διαπιστωθεί αν τελικά υπήρξε πρόβλημα στο ύψος της μίας εστίας και ο διαιτητής του αγώνα έγινε αναμφίβολα ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές.

Διαμορφώθηκε δίχως άλλο ένα… σκηνικό για γέλια και για κλάματα, ειδικά από την στιγμή που όλοι άρχισαν να καταλαβαίνουν που «πήγαινε» η δουλειά, δηλαδή για αναβολή της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν και η απόφαση του διαιτητή, ο οποίος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο τρεις – τέσσερις φορές για να μετρήσει ο ίδιος και οι βοηθοί του, το ύψος και στις δύο εστίες κι ενώ είχε προηγηθεί ένα μίνι… σίριαλ για το αν θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι.

Από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Μανούχος αποφάσισε την αναβολή του αγώνα στο Περιστέρι, η ΑΕΚ προχωρά στην διεκδίκηση της νίκης στα χαρτιά κόντρα στην ομάδα το Περιστερίου.

Αναρωτιέται λοιπόν κάποιος για τις εικόνες που διαδραματίστηκαν στο Περιστέρι, με τον διαιτητή του αγώνα, Βαγγέλη Μανούχο να κρατάει μεζούρα και να μετράει το ύψος των εστιών πριν αποφασίσει την αναβολή του παιχνιδιού.

Κι εδώ υπάρχει η μεγάλη εικόνα που θα καθορίσει και σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα, καθώς είναι προφανές ότι οι «κιτρινόμαυροι» απαιτούν την κατάκτηση των τριών βαθμών χωρίς να γίνει παιχνίδι στο Περιστέρι.

Ο «δικέφαλος» προχώρησε σε ένσταση και με βάση την συγκεκριμένη κίνηση απαιτεί να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Την ώρα μάλιστα που από τον Ατρόμητο ήταν κάθετοι λέγοντας πως στο συγκεκριμένο γήπεδο έχουν γίνει τόσα παιχνίδια, ακόμα και ευρωπαϊκά, χωρίς να προκύψει ποτέ πρόβλημα.

Ποια είναι άραγε η διαφορετικότητα που «ευαγγελίζονταν» πολλοί στο παρελθόν;

Εστιάζοντας όμως στο παρόν, είναι ξεκάθαρο ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει στην τελική ευθεία πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Η σημερινή απόφαση του Βαγγέλη Μανούχου να αναβάλλει την αναμέτρηση στο Περιστέρι αλλά και η απαίτηση της «Ένωσης» να πάρει τους τρεις βαθμούς έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και ενδεικτικές άλλωστε ήταν και οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργου Σπανού.

Τι είπε λοιπόν επί της ουσίας ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου; Ότι είναι αδιανόητα όσα έγιναν και οδήγησαν στην απόφαση του συγκεκριμένου διαιτητή, εκφράζοντας μάλιστα την έντονη αντίδραση του.

Είπε και κάτι ακόμα ο Γιώργος Σπανός. Ότι ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει το δίκιο του μέχρι τέλους.

Μια μεζούρα λοιπόν και μια απόφαση του διαιτητή, Βαγγέλη Μανούχου «τορπιλίζουν» τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ένα ήδη χιλιοταλαιπωρημένο πρωτάθλημα που όλα τα είχε μια… μεζούρα του έλλειπε.

Χρειάζεται πάντως μια μεζούρα για να μετρήσει κάποιος τη… ντροπή, μετά τα όσα έγιναν στο Περιστέρι κι αυτό τα λέει όλα.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024