Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη: Ποιος κρατούσε τη… μεζούρα στο Περιστέρι – Ποια η σχέση του με την ΑΕΚ

Αποκάλυψη: Ποιος κρατούσε τη… μεζούρα στο Περιστέρι – Ποια η σχέση του με την ΑΕΚ

Δεν έχουν τέλος τα «ευρήματα» για όσα έγιναν στο Περιστέρι στον δρόμο της διεκδίκησης ενός… χάρτινου τρίποντου.

Ιστορία για… μυημένους, που έχουν νιώσει την «εξυγίανση» στο πετσί τους από την εποχή η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη αποκαλούσε τον Σταύρο Κοντονή «Υπουργάρα». Ναι από τότε που το περίφημο κίνημα με μπροστάρηδες τους Δικέφαλους θα έφερνε πίσω τις Κυριακές μας.

Θυμάστε άραγε τον τελικό κυπέλλου του 2016 που η Υπουργάρα τον είχε θέσει σε ομηρία μέχρι να παίξουν πέρα από τον Τάσο Σιδηρόπουλο –που ήθελε διαιτητή- και οι κατάλληλοι επόπτες; Τότε που ο τελικός έγινε με 10ήμερη καθυστέρηση και ενώ η ΑΕΚ είχε ρυθμό –συμμετέχοντας στην προηγούμενη μορφή των playoffs του πρωταθλήματος- ο Ολυμπιακός… εκτροχιάστηκε από την αδράνεια;

Αν τον θυμάστε, ίσως θυμάστε και τα ονόματα των πρωταγωνιστών εκείνης της ιστορίας. Των δύο «βοηθών» που άθελα τους έγιναν η πέτρα του σκανδάλου. Ο πρώτος ήταν ο Δαμιανός Ευθυμιάδης. Και ο δεύτερος; Ο Πολυχρόνης Κωσταράς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας. Ο ίδιος Πολυχρόνης Κωσταράς που χθες ήταν ο πρώτος βοηθός του διαιτητή Μανούχου στο Περιστέρι. Και εκείνος που κλήθηκε να κάνει τις περίφημες μετρήσεις για το ύψος των δοκαριών. Ο επόπτης με τη… μεζούρα που όπως ο Γιώργος Σπανός αποκάλυψε μέτρησε τη διαφορά 1-1,5 εκατ μεσοσταθμικά της εστίας αποφασίζοντας την ματαίωση της αναμέτρησης.

Εννοείτε πως και αυτή η μέτρηση –με μεζούρα!- είναι μια ακόμη ιστορία για… αγρίους. Μια βόλτα στο διαδίκτυο και στα social media άλλωστε από το απόγευμα της Κυριακής πείθουν και τον πλέον δύσπιστο. Η φήμη του πρωταθλήματος κατρακυλά για τρεις βαθμούς που κάποιοι θέλουν να κατακτήσουν στα χαρτιά.

Θυμίζουμε τη χθεσινή δήλωση του Γιώργου Σπανού που ποτέ δεν διαψεύστηκε: «Πίεσαν τον διαιτητή προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα έλα να παίξουμε το παιχνίδι. Μου απάντησε ότι πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Ότι πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα» (Open tv). «Το ματς δεν έγινε γιατί μεσοσταθμικά η μια εστία ήταν χαμηλότερη κατά ένα-ενάμιση εκατοστό».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024