Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καραπαπάς: «Ντράπηκε και η ντροπή» (pic)

Καραπαπάς: «Ντράπηκε και η ντροπή» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς με μια καυστική ανάρτηση του αναφέρθηκε στο μέτρημα με τη μεζούρα στο Περιστέρι και τόνισε ότι κάτι δεν πάει καλά…

Στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής έλαβε χώρα ένα συμβάν που δεν έχει προηγούμενο και «τινάζει» το πρωτάθλημα της Superleague στον… αέρα.

Η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση για αντικανονικό μέγεθος των τερμάτων στο ματς με τον Ατρόμητο, o διαιτητής Μανούχος βγήκε με… μεζούρα να μετρήσει και τελικά μετά από τον δεύτερο έλεγχο αποφάσισε την οριστική αναβολή του ματς, το οποίο πλέον θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, με την Ένωση να θέλει να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Ο Κώστας Καραπαπάς με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση και σχολίασε με καυστικό τρόπο μια συγκεκριμένη φωτογραφία που δείχνει ότι «κάτι δεν πάει καλά», όπως αναφέρει και ο ίδιος.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram όπου φαίνεται το χέρι του ρέφερι του ματς την ώρα που μετράει από το γρασίδι, αλλά έχει ξεκινήσει το… μέτρημα προσπερνώντας αρκετούς πόντους.

Όπως βλέπει κανείς στη φωτογραφία, από το έδαφος μέχρι και τους 20 πόντους που γράφει η μεζούρα δεν γίνεται να ισχύει, κάτι που τονίζει και ο Καραπαπάς.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κάτι δεν πάει καλά… Αυτό πάντως 20 πόντους δεν το λες… Ντράπηκε και η ντροπή».

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά: 

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024