Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Θα μπορούσα να γίνω δημοσιογράφος - Μου αρέσει το στοιχείο της έρευνας»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Θα μπορούσα να γίνω δημοσιογράφος – Μου αρέσει το στοιχείο της έρευνας»

«Ψάχνεις πληροφορίες, τα συνθέτεις και φτιάχνεις μία εικόνα και δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα»

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2) ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο «Καλύτερα δε γίνεται». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την θεατρική παράσταση «Τα μάτια τέσσερα», που σκηνοθετεί, αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Επίσης, έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του στο κόκκινο χαλί του 75ου Φεστιβάλ Καννών ως μέλος του καστ της ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, «Crimes of the Future».

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία στις Κάννες, περίεργη. Όλο αυτό με το κόκκινο χαλί, τις κάμερες και νιώθεις ότι ξαφνικά είσαι το επίκεντρο του κόσμου. Το δράμα είναι η βάση μου και με το δράμα γελάς πολλές φορές. Η κωμωδία είναι το δράμα του άλλου. Την αλήθεια αν ακολουθείς του χαρακτήρα λειτουργεί με τον έναν ή άλλον τρόπο», ανέφερε.

«Τα μάτια τέσσερα»

Στη συνέχεια είπε για το βραβευμένο έργο του Γιάννη Τσίρου: «Με τον Γιάννη Τσιρό είναι η τρίτη μας συνεργασία και μου ζήτησε να σκηνοθετήσω το έργο. Έχει έναν καθαρό και άμεσο τρόπο και η θεματολογία με αφορά. Και το θέμα της δικαιοσύνης που πραγματεύεται το έργο είναι πολύ επίκαιρο. Ξεκινάει ένας Γολγοθάς του παππού της να τη γλιτώσει από τη φυλακή και σε αυτή τη διαδρομή βλέπουμε τα τέσσερα πρόσωπα της εξουσίας και το πώς αυτοί εμπλέκονται».

«Ακολουθώ τις αρχές και το ήθος μου»

«Αναρωτιέται μήπως είναι υπερβολικός και να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση του Τάσου με την κόρη του. Στην εκκλησία θα πάμε, αυτό είναι σίγουρο. Το τι θα γίνει μετά είναι λίγο… Ακολουθώ τις αρχές και το ήθος μου και τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλεις. Για να υπερασπιστώ το καλό της οικογένειας και της κόρης μου θα κάνω υποχωρήσεις», αποκάλυψε για τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Και εξομολογήθηκε ότι «μου αρέσει το στοιχείο της έρευνας και ο δημοσιογράφος έχει στοιχείο ντετέκτιβ. Ψάχνεις πληροφορίες, τα συνθέτεις και φτιάχνεις μία εικόνα και δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα. Είναι μία δουλειά που θα μπορούσα να την κάνω. Και στην υποκριτική μου αρέσει η διαδικασία των προβών και της έρευνας».

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024