Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Τσουρός: Νέες δηλώσεις για τη Ναταλία Γερμανού - «Έχει μία...»

Κώστας Τσουρός: Νέες δηλώσεις για τη Ναταλία Γερμανού – «Έχει μία…»

Δείτε τι είπε ο παρουσιαστής

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στον Νίκος Συρίγος και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ναταλία Γερμανού, την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και το εάν θα έκανε μόνος του εκπομπή.

«Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για την επόμενη σεζόν. Η εκπομπή είναι μία εκπομπή που περνάμε πολύ καλά αλλά με έχει κουράσει το πρωινό ξύπνημα. Εάν είναι οι συνθήκες κατάλληλες θα συνεχίσω. Θέλω να ξέρω και ποιος θα είναι ο ρόλος μου γιατί βάζω και όρια γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και καλούς φίλους. Έχουμε μία ανοιχτή σχέση με την Ελεονώρα Μελέτη, θα πούμε κάτι που μας έχει ενοχλήσει.

Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανθρώπους αλλά η Ναταλία Γερμανού έχει μία μεγάλη θέση στην καρδιά μου. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, έμαθα πολλά, έγινα καλύτερος. Μου λείπει η Ναταλία αλλά δεν έχω πει ότι θέλω να γυρίσω.

Και με τη Φαίη πέρασα πολύ ωραία και είναι η αρχή της ψυχαγωγίας. Από τον Γιώργο Λιάγκα δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση. Τα καλά του τα έχω πάρει τηλεοπτικά, τα κακά του όχι. Δεν θα μου φαινόταν άσχημα να δουλέψω μαζί του τηλεοπτικά.

Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν προτάσεις να αναλάβω κάτι δικό μου αλλά μετά από συζητήσεις και καραμπόλες τύγχανε να είμαι σε άλλη εκπομπή».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024