Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελική Νικολούλη: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια - «Μιλάμε με τη δουλειά μας, δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν»

Αγγελική Νικολούλη: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια – «Μιλάμε με τη δουλειά μας, δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν»

«Κόλαφος» η δημοσιογράφος...

Τη δική της απάντηση προς τον Αλέξη Κούγια έδωσε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της το βράδυ της Παρασκευής (3/2). Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» σχολίασε τα λεγόμενα του ποινικολόγου και απάντησε στις αιχμές που άφησε μετά την προβολή της συνέντευξης του ιατροδικαστή, Νίκου Καρακούκη, για την υπόθεση της Πάτρας στις 27 Ιανουαρίου.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου συγκεκριμένα, έκανε λόγο για στημένη εκπομπή και στημένη συνέντευξη και μάλιστα απείλησε με αγωγές.

Χθες λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη «μίλησε με τη δουλειά της». «Έχουμε βοηθήσει στο να εξιχνιαστούν 26 δολοφονίες όλα αυτά τα χρόνια. Άρα κάτι φαίνεται ότι κάνουμε. Το λέω αυτό, γιατί δεχτήκαμε μία απίστευτη επίθεση – και εγώ προσωπικά – από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Και τι δεν είπε; Γιατί; Γιατί τολμήσαμε να φέρουμε εδώ την άλλη άποψη, να ακούσουμε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών. Έναν κρατικό λειτουργό, που δεν είχε μιλήσει, να πει για την έρευνα που έκανε, αφού δεχόταν λιθοβολισμό. Και μετά λιθοβόλησαν εμάς για όλο αυτό».

Στη συνέχεια, επισήμανε τα βραβεία που έχει λάβει η εκπομπή παγκοσμίως για την προσφορά της και τόνισε: «Μου λένε όλοι: γιατί δεν απαντάς; Να απαντήσω τι; Πιστεύω, φίλοι μου, ότι την απάντηση τη δίνετε εσείς οι ίδιοι οι τηλεθεατές, που μας ακολουθείτε πιστά 28 ολόκληρα χρόνια. Για να το κάνετε αυτό και να παραμένουμε 28 χρόνια στην τηλεόραση, φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δεν θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα σεβασμό στους αγνοούμενους, στα θύματα και στους συγγενείς».

«Να δώσω απάντηση; Αξίζει τον κόπο; Με τα αποτελέσματα και με τη δουλειά μας μιλάμε και δε λέμε βαρύγδουπες κουβέντες… αλλά δε δεχόμαστε να μας προσβάλλουν και σε τέτοιο βαθμό», κατέληξε.

Δείτε την τοποθέτησή της

«Η εκπομπή ήταν στημένη»

Υπενθυμίζεται ότι την επομένη της συνέντευξης του Νίκου Καρακούκη στο «Φως στο Τούνελ» για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ο Αλέξης Κούγιας έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο «Χαμογέλα και Πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου και εξαπέλυσε επίθεση προς την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή της.

«Χτες η εκπομπή ήταν στημένη με τον κ. τον Λέων και τον κ. Καρακούκη. Δεν έκαναν ούτε ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορούμενης. Η Αγγελική Νικολούλη θα πληρώσει πρόστιμο για αυτή την εκπομπή διότι δεν τήρησε τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας», είπε αρχικά ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου και συνέχισε:

«Εγώ δεν είπα πως ο κ. Καρακούκης δεν έχει πτυχίο. Το είπε ο συνάδελφός του ο κ. Δελαπόρτας το 2014 και στη συνέχεια έγινε έρευνα. Εμένα μου το μετέφεραν οι συνάδελφοί του. Επιπλέον, ενημερώθηκα πως έχει βεβαίωση σπουδών από το 2018 και όχι πτυχίο. Όταν έχουμε μια μάχη ιατροδικαστών, η αξιοπιστία είναι το πιο σημαντικό».

Επίσης, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για στοιχεία, τα οποία κατασκευάστηκαν από κάποιους ιατροδικαστές. «Η κ. Τσιόλα είπε πως ο Καρακούκης και Καλογρήας επινόησαν ασφυκτικό θάνατο, τον κατασκεύασαν με ψεύτικα στοιχεία. Πέντε ιατροδικαστές λένε πως η κ. Πισπιρίγκου είναι αθώα. Από την άλλη, έχουμε έναν ιατροδικαστή που δεν έχει πτυχίο. Εγώ θα προβώ σε μηνύσεις. Πέντε ιατροδικαστές δεν βρήκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν αιφνίδιο θάνατο», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024