Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαριαγάπη Ξυπολιά: Η εξομολόγηση για την μάχη με τα κιλά της - «Όσο περισσότερο στρες είχα, τόσο χειρότερα γινόμουν»

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Η εξομολόγηση για την μάχη με τα κιλά της – «Όσο περισσότερο στρες είχα, τόσο χειρότερα γινόμουν»

«Κατάφερα να επανέλθω μετά από πολλούς μήνες... Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, να πηγαίνω στη δουλειά και να κάνω πράγματα που αγαπώ»

Την «καρδιά» της άνοιξε η Μαριαγάπη Ξυπολιά. Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, πέρασε μία δύσκολη περίοδο στην Κίνα, όπου μετακόμισε για να κυνηγήσει τα όνειρά της στο modelling.

Η 22χρονη σε Q&A στο Instagram εξομολογήθηκε ότι έκανε αυστηρές δίαιτες, έδωσε μάχη με τα κιλά της, ενώ αντιμετώπισε και θέματα υγείας.

«Εδώ είμαι στην Κίνα όταν μπήκα καραντίνα 21 ημέρες. Έκανα την πιο αυστηρή δίαιτα που έχω κάνει στη ζωή μου. Είχα χάσει 7 κιλά μέσα σε τρεις εβδομάδες και ενάμιση μήνα μετά την καραντίνα πήρα πίσω όλα τα κιλά και δύο μήνες μετά είχα ανέβει 13 κιλά πάνω. Ακόμη πιο πάνω από το φυσιολογικό μου βάρος. Δεν είχα περίοδο για 4 μήνες, το οποίο με έκανε να πάρω κι άλλα κιλά και όσο περισσότερο στρες είχα για όλο αυτό τόσο χειρότερα γινόμουν. Ήταν ένας φαύλος κύκλος», αποκάλυψε.

Και πρόσθεσε: «Κατάφερα να επανέλθω μετά από πολλούς μήνες. Όλο αυτό με εμπόδιζε από το να περνάω καλά, δεν ήθελα να βγαίνω έξω, να πηγαίνω στη δουλειά και να κάνω πράγματα που αγαπώ. Μπορεί να μη φαινόταν έντονο αλλά είχε μεγάλο impact στην ψυχολογία μου και στο πώς ένιωθα για το σώμα μου. Σίγουρα το ότι υπήρχε λεκτικό bullying στη δουλειά δεν με βοηθούσε να γίνω καλύτερα».

«Τώρα είμαι υγιής και νιώθω καλύτερα από ποτέ. Δεν ζορίζω τον εαυτό μου με τη διατροφή μου, τρώω ισορροπημένα γεύματα. Εννοείται ότι τσιμπάω και τα snacks μου», έγραψε επίσης.

Στη συνέχεια, ένας follower τη ρώτησε tips διαχείρισης χωρισμού μετά από δύο χρόνια, αφού και η ίδια χώρισε με τον Αιμιλιανό Μάρκου μόλις πριν λίγους μήνες, η Μαριαγάπη Ξυπολιά απάντησε: «Για να προχωρήσεις από μια σχέση, είναι σημαντικό να γνωρίζεις την αξία σου. Μη φοβάσαι να μιλήσεις για το πώς νιώθεις, τι νιώθεις, αν πονάς. Μη κρατάς τίποτα μέσα σου. Κάνε πράγματα για σένα. Επένδυσε σε φιλίες, νέα άτομα. Ξεκίνα κάποιο χόμπι που ίσως ήθελες να ασχοληθείς καιρό. Κάνε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά και σε γεμίζουν. And don’t be a toxic».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024