Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δοκίμασε το μητρικό γάλα της Ιωάννας Τούνη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δοκίμασε το μητρικό γάλα της Ιωάννας Τούνη

«Είναι σαν ζαχαρούχο γάλα με καρύδα», σχολίασε ενθουσιασμένη

Δήμητρα Αλεξανδράκη και Ιωάννα Τούνη διατηρούν μία στενή φιλία και απολαμβάνουν πολλές ώρες μαζί. Το μοντέλο, αυτή την περίοδο που η φίλη της βρίσκεται στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό της, φροντίζει να την επισκέπτεται συχνά.

Αυτό έκανε και το απόγευμα της Πέμπτης (2/2). Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήγε να δει την influencer και τον γιο της και μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει λίγο από το μητρικό γάλα της.

Σε story που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram φαίνεται η φίλη της να ρίχνει λίγο γάλα σε ένα κουτάλι και να το δοκιμάζει, ενώ μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ξεσπούν σε γέλια.

«Γευστικές απολαύσεις. Πέρα από την πλάκα δεν ήξερα ότι το μητρικό γάλα είναι τόσο γλυκό και νόστιμο. Έχω πάθει σοκ. Τώρα καταλαβαίνω γιατί το μικρό πιράνχας κλαίει όλη μέρα και θέλει βυζάκι», έγραψε στο βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το αναδημοσίευσε σχολιάζοντας: «Ειλικρινά είναι υπέροχο. Σαν ζαχαρούχο γάλα με καρύδα».

Η ανάρτησή της

Οι δυσκολίες του θηλασμού

Τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη έκανε story αναφερόμενη στον θηλασμό. Όπως τόνισε είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή της και έδωσε συγχαρητήρια στις μαμάδες, που θηλάζουν.

«Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου. Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε. Ελπίζω να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση, μπας και καταφέρω να βγάλω τις πιτζάμες, να βάλω κανένα ρούχο και να πάω καμιά βόλτα. Προς το παρόν, σπίτι, σπίτι, σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024