Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Το μοντέλο παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως είναι μαζί

Μετά από τα δεκάδες δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και τους θέλουν ζευγάρι, η Γαρυφαλλιά Καληφωνή επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, και με αφορμή το πρόσφατο σκηνικό στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται ο τραγουδιστής με θαμώνα να την ενοχλεί, το μοντέλο παραδέχτηκε ότι όντως είναι μαζί και ξεκαθάρισε πως δεν έχουν χωρίσει.

Ωστόσο, τόνισε πως είναι η πρώτη και τελευταία φορά που μιλά για την προσωπική τους ζωή, καθώς προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

 Η αλήθεια για τη σχέση τους

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, γύρω από τη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, με τις φήμες να θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει.

Από το καλοκαίρι το μοντέλο και ο τραγουδιστής έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ στη συνέχεια και με την έναρξη των βραδινών σχημάτων στην Αθήνα βλέπαμε η Γαρυφαλιά να μην λείπει από το πλευρό του Χρήστου.

Η φήμες χωρισμού ξεκίνησαν μετά το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Μάστορας, όταν ο τραγουδιστής αντέδρασε πολύ έντονα την στιγμή που θαμώνας πλησίασε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη προκειμένου να την φλερτάρει.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται ο τραγουδιστής να χαρακτηρίζει τον θαμώνα «βλάκα» και στη συνέχεια να του κάνει νοήματα να φύγει από δίπλα της. Οι φήμες φούντωσαν μετά το… όλο νόημα post του μοντέλου, η οποία ανάρτησε μια φωτογραφία που έγραφε «Έχω μάστερ στις λάθος επιλογές».

Το Σάββατο (29/1) ωστόσο η Γαρυφαλιά πήγε ξανά στο κέντρο, που τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όντως υπήρξαν σύννεφα στη σχέση των δύο. Ωστόσο, το εντυπωσιακό μοντέλο μπαινοβγαίνει και πάλι στο σπίτι του τραγουδιστή, κάτι που δείχνει, πως έχουν ξεπεράσει τα εμπόδια στη σχέση τους.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024