Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και εύχεται «καλό μήνα»

Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και εύχεται «καλό μήνα»

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση της influencer

Τις πρώτες της ημέρες με το νεογέννητο μωρό στο σπίτι περνά η Ιωάννα Τούνη. Η influencer στις 10 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και από τότε έχει αφιερωθεί πλήρως στην φροντίδα του.

Η οικογένεια βρίσκεται στην Αθήνα και πανευτυχής προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη δε διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη νέα καθημερινότητα.

Το πρωί της Τετάρτης (2/1) θέλησε να ευχηθεί «καλό μήνα», ανεβάζοντας για πρώτη φορά βίντεο στα Instagram Stories της να θηλάζει το νεογέννητο.

«Για μένα μέρα βγαίνει, μέρα μπαίνει, δεν καταλαβαίνω πολλή διαφορά. Εγώ όλη μέρα εδώ πέρα θηλασμός, θηλασμός. Βγες να περάσεις ωραία, να πιεις και ένα ποτάκι για μένα αυτή την εβδομάδα…», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Η ανάρτησή της

 Οι δυσκολίες του θηλασμού

Τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει ξανά story αναφερόμενη στον θηλασμό. Όπως τόνισε είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή της και έδωσε συγχαρητήρια στις μαμάδες, που θηλάζουν.

«Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου. Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε. Ελπίζω να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση, μπας και καταφέρω να βγάλω τις πιτζάμες, να βάλω κανένα ρούχο και να πάω καμιά βόλτα. Προς το παρόν, σπίτι, σπίτι, σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024