Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεξ: Κάνει κρύο καιρός για... τρίο - 6 συμβουλές για τριπλή «απογείωση»

Σεξ: Κάνει κρύο καιρός για… τρίο – 6 συμβουλές για τριπλή «απογείωση»

Έξω κάνει κρύο, μέσα κάνει... ζέστη!

Εντάξει, ναι. Ξέρουμε τι σκέφτεστε. Είναι πολύ γραφικός ο τίτλος αυτός και είναι (επίσης) αλήθεια ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σκεφτεί κάτι λίγο πιο πρωτότυπο.

Αλλά (για ακόμα μια φορά) αλήθεια υπάρχει πιο ταιριαστός τίτλος για να συνδυάσει το θέμα, για το οποίο θα σας μιλήσουμε σήμερα και όλα όσα συμβαίνουν έξω;

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» ετοιμάζεται να κάνει την επέλασή της στη χώρα μας, με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για χιόνια ακόμα και… στο κέντρο της Αθήνας.

Η πολιτική προστασία συμβουλεύει να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες κι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να… τηρήσετε αυτή τη συμβουλή.

Κάθε χρόνο που το στρώνει στην Αττική η κακοκαιρία μας μένει χαραγμένη στο μυαλό. Ο λόγος είναι πως -στην Αθήνα τουλάχιστον- δεν είμαστε συνηθισμένοι να… βλέπουμε άσπρη μέρα.

Φέτος, λέμε να σας δώσουμε εμείς ακόμα έναν λόγο να σας μείνει αξέχαστος αυτός ο χιονιάς.

Κι όπως λοιπόν λέμε και στον τίτλο κάνει κρύο καιρός για… τρίο!

Ναι. Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει ακόμα για τι πράγμα μιλάμε, θα σας μιλήσουμε για το τρίο.

Αν είστε ζευγάρι καθίστε και συμφωνήστε ποιο είναι το άτομο που θέλετε να καλέσετε να… πέσει μαζί σας στο κρεβάτι. Θα πρέπει να είναι ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε και οι δύο οικεία, ειδάλλως τα πράγματα δεν θα πάνε πολύ καλά.

Ακόμα, ξεκαθαρίστε εξ αρχής ότι πρόκειται απλά για σεξ. Ξεκαθαρίστε το με τον εαυτό σας, με τον σύντροφό σας, αλλά και με το τρίτο άτομο. Κρίμα δεν είναι να έχετε άλλα λίγο καιρό μετά;

Κι αφού βρεθεί το άτομο και συναινέσει στο να γίνει πραγματικότητα αυτή η φαντασίωση, περνάμε στο παρασύνθημα.

Σας παρουσιάζουμε 6 κανόνες για το σωστό τρίο

  • «Άλλο αγάπη και άλλο sex» τραγουδούσαν κάποτε οι Hi 5… Αν προσκαλέσετε στο κρεβάτι σας άλλον άνθρωπο, να είστε απόλυτα σίγουροι πως δεν θα σας πειράξει να τον βλέπετε βλέπεις να κάνει σεξ με τον σύντροφό σας. Άλλωστε γι’αυτό δεν τον καλέσατε;
  • Δεν είναι για χόρταση… Το θέμα είναι να βγείτε από την ρουτίνα του σεξ με τον σύντροφό σας, όχι να πέσετε σε μια άλλη. Αν σας γίνει συνήθεια και το κάνετε συνέχεια, τότε θα χάσει και την σημασία του.
  • Μεγάλη προσοχή στην υγιεινή! Όσο hot και αν είναι τα πράγματα, δεν κάνουμε ποτέ απροστάτευτο σεξ!
  • Επιλέξτε πολύ προσεκτικά τον τρίτο παρτενέρ… Καλύτερα να είναι κάποιος/α που γνωρίζετε ώστε να νιώσετε μια οικειότητα και φυσικά να ελαχιστοποιήσετε τα ενδεχόμενα δυσάρεστων εκπλήξεων.
  • Έχετε κάθε δικαίωμα να το διακόψετε όποτε νιώσετε άβολα… Ακόμη και την τελευταία στιγμή. Ποτέ κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι επειδή του το ζητάει ο σύντροφός του.
  • Μην το μετανιώσετε στιγμή… Όταν θα το μοιραστείτε με την παρέα σας, σίγουρα κάποιος θα πει κάτι επικριτικό. Τιμή σας και καμάρι σας! Δεν έχετε να απολογηθείτε σε κανέναν για τις ερωτικές σας επιλογές. Εφόσον σας άρεσε τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024