Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νικ Κάρτερ: Περνά στην αντεπίθεση για τους βιασμούς - «Έπεσα θύμα συνωμοσίας»

Νικ Κάρτερ: Περνά στην αντεπίθεση για τους βιασμούς – «Έπεσα θύμα συνωμοσίας»

Ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι οι γυναίκες που τον κατηγόρησαν για σεξουαλικές επιθέσεις τον «εκμεταλλεύτηκαν»

Σκληρή δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Νικ Κάρτερ και δυο γυναίκες, τις Σάνον Ρουθ και Μελίσα Σούμαν, που τον κατηγορούν για βιασμό.

Ο 43χρονος τραγουδιστής των Backstreet Boys κατέθεσε αγωγή εναντίον τους, υποστηρίζοντας ότι τον «εκμεταλλεύτηκαν». Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι «χρησιμοποίησαν» το κίνημα #metoo για να τον «δυσφημίσουν» και να «καταστρέψουν το όνομά του ώστε να κερδίσουν προσοχή, δημοσιότητα και να του αποσπάσουν χρήματα». Ο ίδιος χαρακτήρισε τις καταγγέλλουσες «οπορτουνίστριες», που προσπαθούν να «καταστρέψουν αθώες ζωές».

«Γιατί να πιστέψουμε τον Κάρτερ;»

Η απάντηση του δικηγόρου της Ρουθ ήταν άμεση. «Γιατί να πιστέψει κάποιος τον Νικ Κάρτερ, με το μεγάλο ιστορικό του στην κακοποίηση γυναικών; Ο δικαστής θα ζυγίσει τα στοιχεία και θα αποφασίσει».

Η 39χρονη σήμερα Σάνον Ρουθ έχει υποβάλει μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του τραγουδιστή. Όπως υποστηρίζει η επίθεση διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2001 μετά από συναυλία των Backstreet Boys στην Τακόμα της Ουάσινγκτον στο λεωφορείο του συγκροτήματος.

Ο Μάικλ Χολτζ, δικηγόρος του τραγουδιστή σε δήλωσή του που κοινοποίησε σε ΜΜΕ ανέφερε ότι «ο ισχυρισμός για ένα περιστατικό που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα πριν από περισσότερα από 20 χρόνια δεν είναι μόνο νομικά άκυρος αλλά και εντελώς αναληθής».

Η Ρουθ, η οποία πάσχει από αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση, ισχυρίστηκε ότι ήταν ανήλικη όταν συνέβη το υποτιθέμενο περιστατικό. Υποστήριξε ότι ρωτήθηκε από τον Κάρτερ αν ήθελε ένα ποτό. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ζήτησε χυμό μήλου, αλλά ο Κάρτερ φέρεται να της είπε ότι είχε μόνο κράνμπερι και της έδωσε ένα «κόκκινο ποτό» που ονόμασε «χυμό VIP».

Σε συνέντευξη τύπου με τους δικηγόρους της που προβλήθηκε μέσω Facebook είπε ότι ο χυμός είχε αλκοόλ και ότι τον ήπιε επειδή δεν ήθελε να είναι αγενής και στη συνέχεια ο τραγουδιστής την κακοποίησε και της μετέδωσε τον ιό HPV.

«Η κα Ρουθ έχει χειραγωγηθεί ώστε να διατυπώσει ψευδείς ισχυρισμούς για τον Νικ – και αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν αλλάξει επανειλημμένα και ουσιαστικά με την πάροδο των χρόνων. Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από ένα κόλπο του Τύπου που ενορχηστρώθηκε από έναν καιροσκόπο δικηγόρο – δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον ισχυρισμό, το οποίο δεν έχουμε αμφιβολία ότι τα δικαστήρια θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα», απάντησε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Η Μελίσα Σούμαν από την πλευρά της έχει καταγγείλει ότι στις αρχές του 2000 είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Κάρτερ ενώ δούλευαν μαζί. Όπως έγραφε τότε στο ιστολόγιό της, ο τραγουδιστής την είχε προσκαλέσει στο σπίτι του, όπου άρχισαν να φιλιούνται στο μπάνιο προτού εκείνος της κάνει στοματικό έρωτα χωρίς να έχει συναίνεσή της και, στη συνέχεια, την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιό του και την εξαναγκάσει σε ερωτική επαφή. Τότε, εκείνη ήταν 18 ετών και παρθένα και ο Κάρτερ 22, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024