Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εύβοια: Συνελήφθη ο θείος του 3χρονου και αναζητείται ο παππούς του

Εύβοια: Συνελήφθη ο θείος του 3χρονου και αναζητείται ο παππούς του

«Φως» στα αίτια του θανάτου θα δώσει η νεκροψία

Εξελίξεις υπάρχουν στον θάνατο του 3χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου βυθίζοντας τη θλίψη την τοπική κοινωνία στην Εύβοια.

Ο 3χρονος έχασε τη ζωή όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες κι ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, μία κολώνα έπεσε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Μάλιστα οι εξελίξεις στην υπόθεση τρέχουν καθώς σε βάρος των οικείων του παιδιού, το οποίο ήταν Ρομά, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Για το δυστύχημα συνελήφθη ο θείος του παιδιού, ενώ από την αστυνομία αναζητείται και ο παππούς του, καθώς οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν την ευθύνη για όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο evima.gr, οι γονείς του παιδιού δεν βρίσκονταν μαζί του στο νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και όπως ανέφεραν βρίσκονταν για δουλειές στην Αθήνα.

Μάλιστα, ισχυρή αστυνομική δύναμη έσπευσε από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε το παιδί, προκειμένου να εντοπίσει και να  οδηγήσει τους γονείς στο αστυνομικό τμήμα.

«Φως» στα αίτια του θανάτου θα δώσει η νεκροψία

Το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας έχει αναλάβει την προανάκριση και έχει ζητήσει επίσης τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής προκειμένου να «πέσει φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού.

Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο πολύ σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, έχοντας τις αισθήσεις του, ωστόσο παρά τη «μάχη» που έδωσαν οι γιατροί για να το κρατήσουν στη ζωή, πραγματοποιώντας ακόμη και ανάνηψη όταν έχασε τις αισθήσεις, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και το παιδί έχασε τη ζωή του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024