Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα κορυφαία έκδοση εν όψει για τo Renault Megane E-Tech

Νέα κορυφαία έκδοση εν όψει για τo Renault Megane E-Tech

Με επιπλέον εξοπλισμό που παραπέμπει στην περιορισμένη, πρώτη έκδοση Launch Edition και standard την αντλία θερμότητας, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Megane E-Tech πρόκειται να αποκτήσει μια νέα κορυφαία έκδοση με την ονομασία Iconic

To Renault Megane E-Tech εμπλουτίζει τις επιλογές του με ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού με την ονομασία Iconic και μια σειρά από σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στην πρώτη και περιορισμένης παραγωγής έκδοση Launch Edition και κυρίως με την αντλία θερμότητας ως μέρος του βασικού της εξοπλισμού.

Ξεκινώντας από το σημαντικότερο στοιχείο της συγκεκριμένης έκδοσης, την αντλία θερμότητας για το σχεδιασμό της οποίας η Renault έχει κατοχυρώσει το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αξίζει να σημειωθεί ότι συνεισφέρει τα μέγιστα στην εξοικονόμηση ενέργειας, ιδίως στις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Αναλυτικότερα, σε συνθήκες όπου η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους -10 βαθμούς Κελσίου, η παρουσία της αντλίας θερμότητας μπορεί να προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας έως και κατά 9% περισσότερη αυτονομία σε συνθήκες ψύχους, σε σύγκριση με τις εκδόσεις που δεν διαθέτουν ανάλογο σύστημα θέρμανσης, χάρη στην αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία του ως προς την ανάκτηση/διαχείριση της θερμότητας.

Η συνολική αυτονομία του μοντέλου δεν αλλάζει φυσικά,  παραμένοντας, αμετάβλητη σε 450 χλμ. με το συγκεκριμένο σύστημα ουσιαστικά να αντισταθμίζει έως ένα βαθμό τις «απώλειες», σε σχέση με τη λειτουργία ενός «συμβατικού» συστήματος θέρμανσης.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης Iconic, οι δυνητικοί αγοραστές της θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ νέων διχρωμιών για την οροφή και το αμάξωμα καθώς και να επωφεληθούν, νέου σχεδιασμού τροχούς 20 ιντσών και το χαρακτηριστικό χρυσό σιρίτι μπροστά και πίσω ως μια σχεδιαστική λεπτομέρεια με προέλευση την Formula 1. Εκτός από την αντλία θερμότητας, το εξοπλιστικό παλμαρέ της έκδοσης συμπληρώνει ηχοσύστημα Harman Kardon με εννέα ηχεία και ψηφιακός εσωτερικός καθρέπτης καθώς και κάμερες περιμετρικής θέασης 360 μοιρών.

Στα ενδότερα, παραμένει η οθόνη των 12,3 ιντσών για το ψηφιακό cockpit που συνδυάζεται με οθόνη 9,0 ιντσών βασισμένη στο λογισμικό Android Automotive και με ενσωματωμένες τις υπηρεσίες της Google για το infotainment στο κέντρο του ταμπλό. Ανέπαφο παραμένει και το ηλεκτρικό σύνολο το οποίο απαρτίζεται από ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 220 ίππων τοποθετημένο στον μπροστινό άξονα και μπαταρία 60 kWh. Το ίδιο ισχύει και για τις επιδόσεις που συνοψίζονται σε επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,5 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 160 χλμ./ώρα.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024