Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λίτσα Γιαγκούση: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Χρήστο Δάντη

Λίτσα Γιαγκούση: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Χρήστο Δάντη

Η ίδια αποκαλύπτει...

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια, Λίτσα Γιαγκούση. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, στον Χρήστο Δάντη και αποκάλυψε ότι έχει γνωρίσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ξυπνάω πολύ νωρίς. Στις 7 είμαι στο πόδι. Ασχολούμαι με τα εννέα ζωάκια μου και το σπίτι. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στη δουλειά δεν ήταν από τρίτους, ήταν από προβλήματα υγείας. Από το ξεκίνημά μου υπήρχαν προβλήματα. Έλεγα πέντε τραγούδια κι έκλεινα γιατί δεν είχα διάφραγμα. Χρειάστηκε να κάνω αφωνία. Εκείνο το διάστημα έπαθα κρίση λαβύρινθου, κόντεψα να πεθάνω. Άρχισαν να γυρίζουν όλα, εμετούς, πήγα στο νοσοκομείο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν: «Τραγουδούσα, είχα κλειστά τα μάτια και ξαφνικά τα ανοίγω και βλέπω ένα τραπέζι να έρχεται κατά πάνω μου. Και έφυγα με την όπισθεν γιατί θα με σκότωνε μάλλον».

Για τον σύντροφό της, η Λίτσα Γιαγκούση δήλωσε: «Δεν έχω γνωρίσει πιο καλό παιδί, έχει αξίες, είναι πανέξυπνος και θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετωπίζει στη δουλειά του. Μία ωραία έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόμουν με τη μηχανή. Τώρα που το συζητάμε, μουδιάζω».

Τέλος, η τραγουδίστρια μίλησε για τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Τυχαία είδα τον Χρήστο Δάντη μετά από 10 χρόνια. Ήμουν σε μια κολλητή μου στο μπαλκόνι και πέρασε ο Χρήστος από κάτω, σταμάτησε, κόρναρε, με είδε και ανέβηκε πάνω και τα είπαμε. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχω γνωρίσει την Ασημίνα, μια χαρά κορίτσι είναι, κουκλάρα γλυκύτατο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024