Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μίλησε για τον τρόπο που μεγάλωσε τους τρεις γιους της αλλά και τον γάμο της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» η ίδια παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ αυστηρή με τα παιδιά της και ήθελε να ξέρει που βρίσκονται.

«Τους πίεσα, ναι. Τους κοίμιζα νωρίς. Μέχρι και τώρα μου το παραπονιούνται, μου λένε: εμείς βράδυ δεν παίξαμε μπάλα με τους φίλους μας. Ίσως ο τρόπος που μεγάλωσα εγώ έπαιξε ρόλο. Ήθελα να είναι κύριοι, να μην αλητεύουν.

Έβγαιναν στα ραντεβού τους κι εγώ νοίκιαζα αυτοκίνητα σε άλλο χρώμα από το δικό μου, έβαζα περούκες, ξανθιές, κόκκινες και τους παρακολουθούσα. Αυτοί έμπαιναν στο λεωφορείο να πάνε στο ραντεβού κι εγώ από πίσω με άλλο αυτοκίνητο και περκούκες σγουρομάλλικες, ξανθιές ακολουθούσα να δω πού θα πάνε.

Όταν παρακολουθούσα τον τρίτο γιο, έπαιρνα μαζί μου και τους άλλους δύο. Ήταν το πρώτο του ραντεβού. Μας το κρατάει ακόμα και δεν μας το συγχωρεί. Ήμασταν και οι τρεις μακριά και είδαμε με ποια κοπέλα βρέθηκε, τι έκανε.

Έπρεπε να τους προστατεύσω, γιατί ήμουν χωρισμένη. Έπρεπε να είναι παιδιά σωστά, σε αυτό βοήθησε και ο πατέρας τους, δεν μπορώ να πω. Το τι θα πει ο κόσμος έπαψε να με ενδιαφέρει τα τελευταία 20 χρόνια μπορώ να πω. Πολλές μανάδες το ‘χουν κάνει κι ας μην το παραδέχονται», αποκάλυψε η Μαρία Εκμεκτσίογλου στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr