Ένα plus size μοντέλο τρολάρει το μέγεθός της ενώ κάθεται στην αγκαλιά του Romeo της, με τον κόσμο να αναρωτιέται πόσο δυνατή πρέπει να είναι η καρέκλα.

Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, η Alex Aspasia, γνωστή στους θαυμαστές της ως The Big & Tall Model στο TikTok, ανεβάζει τακτικά βίντεο με τον άντρα της και τη σχέση τους. Ωστόσο, δεν βλέπουν όλοι με θετική ματιά το μέγεθός της. Αρκετοί σχολιάζουν αρνητικά. Βέβαια η γυναίκα δεν φαίνεται πως επηρεάζεται και δεν πτοείται καθόλου.

Η 28χρονη, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, πιστεύει ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να ενοχλούνται βλέποντας μια μεγαλόσωμη γυναίκα με πιο αδύνατο άντρα – και τέτοια βίντεο είναι η απόδειξη. Η μελαχρινή γυναίκα σε ένα βίντεο κάθεται στην αγκαλιά του άντρα της και ενώ ο Άλεξ το περιέγραψε ως «χαριτωμένο», τα τρολ έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά και να την προσβάλλουν.

@alexaspasia Hehe #couplesvideo #couple #QuakerPregrain ♬ original sound – Kandi Koated Live
@alexaspasia Hehe #ReadySetLift #couplesvideo #couples ♬ This Is Your Man – Steve Wilkos Show

Ενώ κάποιοι εντυπωσιάστηκαν από το πόσο δυνατή ήταν η καρέκλα, άλλοι ήταν πεπεισμένοι ότι ο άντρας της πονούσε. «Από ό,τι κι αν είναι φτιαγμένη αυτή η καρέκλα, χτίζω το σπίτι μου από αυτήν», έγραψε ένας κάτω από το βίντεο και το σχόλιο του είχε πάνω από 400 likes. Οι άνθρωποι θα μου πουν: «Ω, καημένε, θα τον σκοτώσει», ή «είναι απελπισμένος», ή «πρέπει να τον πληρώνει για να έχει σχέση». Εννοώ, τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να σκεφτείς, είπε πρόσφατα η PLUS size γυναίκα. «Δεν μπορούμε ποτέ να δούμε μια πραγματική υγιή σχέση, όπου οι άνθρωποι απλώς αγαπούν και αγαπούν ο ένας τον άλλον για αυτό που είναι» πρόσθεσε. Ευτυχώς, φαίνεται ότι η Alex δεν ενοχλείται για τα σκληρά σχόλια, καθώς όπως δήλωσε η δημοσιοποίηση της σχέσης τους έχει φέρει μεγάλη θετικότητα. «είμαι αρκετά άξια να βρω την αγάπη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς, η Alex δεν είναι η πρώτη γυναίκα που δέχεται αρνητικά σχόλια για το σώμα της – πρόσφατα το σώμα μια γυναίκας συγκρίθηκε με αυτό της σαρανταποδαρούσας. Τα σώματα υπάρχουν σε όλα τα σχήματα και μεγέθη – κάποιοι από εμάς έχουν μικρότερο στήθος ενώ άλλοι είναι πιο μεγάλο, ο φίλος σας μπορεί να έχει πιο μακριά πόδια από εσάς και ούτω καθεξής.

@alexaspasia Lol #couplesvideo #couplestiktok #biggirl ♬ This Is Your Man – Steve Wilkos Show