Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: «Το ήθελε οπωσδήποτε ο Άγγελος επειδή δεν του γεννούσα αγόρι…»

Ελένη Μενεγάκη: «Το ήθελε οπωσδήποτε ο Άγγελος επειδή δεν του γεννούσα αγόρι…»

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε μέσα από την καρδιά της για τον πιστό φίλο της

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή βίντεο που παίχτηκε στην εκπομπή της μίλησε για τον πρώτο της σκύλο και την αδυναμία που του είχε.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ισχυρό δέσιμο που απέκτησε με το αγαπημένο της τετράποδο, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως πήρε σκύλο στον γιο της Άγγελο, ο οποίος ζητούσε αδερφό.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν μοναδική σύνδεση με τα ζώα. Η πρώτη φορά που βρέθηκα με σκυλάκι στη ζωή μου, όταν για πρώτη φορά έμεινα μόνη μου, δηλαδή νοίκιασα το σπίτι μου. Η σύνδεση που είχαμε… δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχει στιγμή στη μέρα ή στη βδομάδα ή στον μήνα που δεν θα είμαι μαζί του όποιος άλλος κι αν ήταν. Σχέση; Οικογένεια; Αδέλφια; Φίλοι; Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια ανέφερε απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εμείς οι άνθρωποι που αγαπάμε τα ζώα και που μπορούμε να έχουμε την ίδια σύνδεση μαζί τους έχει να κάνει και σε ποια περίοδο της ζωής μας είμαστε. Αυτό που ζω τώρα με εσένα και τον Κούπερ, άκουγα και από τους καλεσμένους, αλλά είναι αλλιώς να το βλέπεις».

«Έχω πρόβλημα τώρα, γιατί όταν λείπω από το σπίτι καμιά φορά εκτός Αθηνών και πρέπει να τον αφήσω σε ξενοδοχείο, τις ώρες που λείπει από το σπίτι, είναι άδειο το σπίτι. Ο Κούπερ έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, θέλει να με ακουμπάει. Αυτό που είδα στο βίντεο δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Έρχεται και θέλει να είναι δίπλα μου. Όταν δεν νιώθεις καλά, έρχεται και βάζει τη μουσούδα του επάνω σου, γιατί το νιώθουν τα σκυλιά ότι δεν είσαι καλά» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Δεν εξηγείται, είναι σαν να έχεις έρθει πολύ κοντά με μία άλλη ψυχή. Έχω αγαπήσει όλα τα σκυλάκια που έχουν έρθει στη ζωή μας. Το σκυλάκι που ήρθε με τον Μάκη μαζί, το σκυλάκι που πήραμε εμείς όταν ήθελε ο Άγγελος οπωσδήποτε κάτι να παίζουν μαζί, επειδή δεν του γεννούσα αγόρι… Ποτέ δεν ένιωσα το ίδιο δέσιμο με το πρώτο μου σκυλάκι. Αυτό που ήμασταν εγώ κι αυτό μονάχοι».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Sports in

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα κάνουμε το διπλό στην έδρα της Εφές»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024