Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Τσαλιγοπούλου: Μαγικές στιγμές στο σπίτι της για την παρουσίαση του «δικού της Καλδάρα»

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Μαγικές στιγμές στο σπίτι της για την παρουσίαση του «δικού της Καλδάρα»

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μας κάλεσε σπίτι της και μας μετέφερε τη μαγεία της ηχογράφησης του νέου της δίσκου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μπορεί να στήσει μια μαγική συνάντηση κυριολεκτικά από το… πουθενά.

Όσοι την ξέρουμε και την παρακολουθούμε χρόνια γνωρίζουμε καλά την απίστευτη σύνδεση που έχει με τους μουσικούς της, το ταλέντο και το κέφι της. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Ήταν Κυριακή μεσημέρι όταν μας κάλεσε στο σπίτι της για να μας μιλήσει για τον νέο της δίσκο πάνω σε τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα.

«Ο δικός μου Απόστολος Καλδάρας» κυκλοφορεί από τη MINOS EMI και η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποφάσισε να τον παρουσιάσει εκεί ακριβώς που γεννήθηκε. Στο αγαπημένο της σπίτι στους Θρακομακεδόνες.

Φιλική και ευδιάθετη όπως πάντα, αποδείχτηκε άψογη οικοδέσποινα και πολύ γρήγορα οι λίγοι φίλοι που βρεθήκαμε στο σαλόνι της -μεταξύ αυτών και ο σπουδαίος κ. Μάτσας- γίναμε μια μεγάλη παρέα.

Γνωστοί από χρόνια οι περισσότεροι πιάσαμε την κουβέντα για την πολιτική επικαιρότητα, το προεδρικό διάταγμα αλλά κυρίως τη μουσική.

Μετά το φαγητό και τις πρώτες κουβέντες για το δίσκο ήρθε από την Ελένη Τσαλιγοπούλου η μεγάλη έκπληξη.

Οι μουσικοί της πήραν θέση στο σαλόνι και σε λίγα λεπτά το κυριακάτικο μεσημέρι μετατράπηκε σε μπουάτ από τα παλιά.

Αφού η ερμηνεύτρια μας εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο γράφτηκε ο δίσκος στο σπίτι της, την πιο λιτή εκδοχή που επιθυμούσε να δώσει στα αγαπημένα της τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα αλλά και γιατί απουσιάζουν από το δίσκο αρκετά που η ίδια λέει χρόνια ξεκίνησε η… μουσική.

Για πρώτη φορά ζωντανά και μόλις λίγα εκατοστά μακριά μας η Ελένη Τσαλιγοπούλου μετατράπηκε σε ιέρεια της μουσικής πιάνοντας στα χέρια της το μικρόφωνο και προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Ο δικός της Απόστολος Καλδάρας έγινε γρήγορα και δικός μας θαυμάζοντας όλοι την τεράστια άνεση που έχει να βγάζει την ψυχή της στο τραγούδι παράλληλα με ταλαντούχους μουσικούς που συνόδευαν τη φωνή της.

Ο δίσκος θα αγαπηθεί σίγουρα από το ελληνικό κοινό καθώς δίνει στα τραγούδια του Καλδάρα μια ομορφιά και αισθητική που τους ταιριάζει απόλυτα, χωρίς να χάνεται η μαγεία τους και οι βασικές μελωδικές γραμμές.

Αυτό όμως που πρέπει να παραδεχτούμε για ακόμη μια φορά είναι η ικανότητα της Ελένης Τσαλιγοπούλου να φτιάχνει ιστορία με τις παρέες, σαν και αυτές που θα επινοήσει τον Μάρτιο στις εμφανίσεις στη Σφίγγα.

Φεύγοντας από τους Θρακομακεδόνες με πολύ συννεφιά αλλά καθόλου βροχή σκεφτόμουν ότι αυτή ήταν μια Κυριακή από τα παλιά. Με αγαπημένους φίλους, χαλαρή διάθεση και πολύ μουσική.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024