Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Burberry: Σάλος με καμπάνια που μοντέλο έχει αφαιρέσει το στήθος του - Κατακραυγή στα social media

Burberry: Σάλος με καμπάνια που μοντέλο έχει αφαιρέσει το στήθος του – Κατακραυγή στα social media

«Παρουσιάζει σαν κάτι ωραίο και φυσιολογικό κορίτσια που έχουν αφαιρέσει το υγιές στήθος τους»

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η Burberry θέλησε να τη γιορτάσει με την καμπάνια «B:MINE». Σε αυτή συμμετέχουν πραγματικά ζευγάρια, που φωτογραφίζονται με τσάντες, παπούτσια και διάφορα άλλα αξεσουάρ του γνωστού οίκου μόδας.

Πρόκειται για ζευγάρια ουδέτερου φύλου, σε μια προσπάθεια της Burberry να ενδυναμώσει το σεβασμό στη διαφορετικότητα. Ωστόσο, η διαφήμιση έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι «παρουσιάζει σαν κάτι ωραίο και φυσιολογικό κορίτσια που έχουν αφαιρέσει το υγιές στήθος τους».

Πράγματι, εμφανίζεται μία γυμνόστηθη γυναίκα με σημάδια από διπλή μαστεκτομή, μια διαδικασία που χρησιμοποιείται στον καρκίνο του μαστού ή από τις γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν το φύλο τους.

Οι επικριτές της καμπάνιας λοιπόν, γράφουν στα social media ότι είναι τρανσέξουαλ. Κάτω από την ανάρτηση του οίκου μόδας στo Instagram τα αρνητικά σχόλια έχουν πάρει «φωτιά», με τις χρήστες να τη χαρακτηρίζουν ως τη «χειρότερη διαφήμιση που έχουν δει ποτέ».

«Γιατί; Γιατί; Ήταν απαραίτητο;», «Ώρα για unfollow»,  «Αυτός είναι ο λόγος που η Burberry κοντεύει να χρεοκοπήσει;», «Είναι αυτό αληθινό; Οι μάρκες κάνουν τα πιο περίεργα πράγματα για να τραβήξουν την προσοχή. Κόφτε το. Αν θέλετε να πουλήσετε, δημιουργήστε καλά προϊόντα, όχι προπαγάνδα», «Τι σχέση έχει αυτό με τα ρούχα;», «Αηδία», «Αυτό είναι ηλίθιο».  «Αυτή η καμπάνια είναι άσχετη» και «Δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά Burberry, ούτε κανείς άλλος», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια, που συνεχίζουν να πέφτουν «βροχή».

View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024