Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή μπορεί να τον «απογειώσει» στον τελικό του Australian Open

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή μπορεί να τον «απογειώσει» στον τελικό του Australian Open

Την έχει ήδη προσκαλέσει να τον δει να αγωνίζεται στην πατρίδα της. Την Κυριακή στον τελικό με τον Τζόκοβιτς θα του κάνει το χατίρι η Μαργκοτ Ρόμπι;

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θέλει να βρει την κορυφή που ψάχνει εδώ και χρόνια μέσα από την κατάκτηση ενός μεγάλου τουρνουά στην Αυστραλία. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχοντας 9 σερί νίκες απέναντι στον Έλληνα τενίστα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει όμως τα σερί κάποτε σπάνε.

Θα γίνει αυτό στην Αυστραλία που έχει αγκαλιάσει τον Στέφανο; Η απάντηση το πρωί (για μας) της Κυριακής στον μεγάλο τελικό που θα ήθελε πολύ ο Τσιτσιπάς να παρακολουθήσει από κοντά και η αγαπημένη του ηθοποιός, η εκτυφλωτικά πανέμορφη Μαργκοτ Ρόμπι!

Η κούκλα από την Αυστραλία που ο Έλληνας άσος είχε προσκαλέσει μετά την πρόκριση του στα ημιτελικά.

«Η Αυστραλία είναι σπουδαία χώρα. Μου αρέσουν πολλά πράγματα εδώ. Από εδώ είναι κι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Θα ήταν ωραίο να την δω στην κερκίδα. Μιλάω για τη Μάργκοτ Ρόμπι».

Μια παρουσία της Ρόμπι στο γήπεδο την Κυριακή θα τον… απογείωνε, αν και ο ίδιος φρόντισε να μην το συνεχίσει όταν ρωτήθηκε ξανά μετά τον σημερινό αγώνα.

«Της έστειλες κάποιο άλλο μήνυμα; Πήρες κάποια απάντηση; Είναι το σχέδιο να εμφανιστεί στον τελικό;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος αυτή την φορά ήταν πιο… ντροπαλός.

«Το σχέδιό μου είναι να κάνω τη δουλειά μου και να παίξω καλό τένις και τα υπόλοιπα μπορούν να έρθουν μετά. Την θαυμάζω, είναι εξαιρετική ηθοποιός, μου αρέσουν οι ταινίες της. Τώρα επικεντρώνομαι στη δουλειά μου, στον δικό μου κόσμο» είπε ο Στέφανος και όταν επεμεινε η δημοσιογράφος για το αν «η παρουσία της στον τελικό θα σε έκανε να παίξεις καλύτερα ή θα σε άγχωνε;» ο Στέφανος απάντησς: «Θα προτιμούσα να μην το προσπαθήσω, ίσως κάποια άλλη φορά».

Τι να πει ο άνθρωπος άλλωστε; Τα είπε όλα πριν λίγες μέρες. Τώρα αν ο Ρόμπι του κάνει το χατίρι; Για την ακρίβεια μας κάνει το χατίρι, θα το ξέρουμε το πρωί της Κυριακής στον τελικό.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024