Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαμάνθα Μαρκλ: Ξεσπά κατά Χάρι και Μέγκαν - Λένε ψέματα

Σαμάνθα Μαρκλ: Ξεσπά κατά Χάρι και Μέγκαν – Λένε ψέματα

Μιλώντας στην εκπομπή Fox Nation και στον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, η Σαμάνθα δήλωσε ότι τα λόγια του ζευγαριού και ο υποτιθέμενος διχασμός στην οικογένεια των Μαρκλ, είναι ένα κακόγουστο ψέμα.

Τα βέλη της, κατά του Πρίγκιπα Χάρι και ιδίως της ετεροθαλούς αδερφής της Μέγκαν Μάρκλ, εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά η Σαμάνθα Μαρκλ.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Ρεζέρβα» (Spare), στο οποίο αποκαλύπτει πολύ ιδιαίτερες και ακυκλοφόρητες –μέχρι τώρα- στιγμές από την προσωπική του ζωή, η Σαμάνθα βγήκε ξανά στο προσκήνιο μιλώντας για το πριγκιπικό ζεύγος.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω βιβλίο πούλησε 1,43 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε μόλις 24 ώρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις μεγαλύτερες πωλήσεις μη λογοτεχνικού βιβλίου, όλων των εποχών.

Αναλυτικότερα η Σαμάνθα κατηγόρησε ανοιχτά το ζευγάρι για ψευδείς ισχυρισμούς, σχετικά με τους δεσμούς της οικογένειας Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ τους «Χάρι και Μέγκαν», το οποίο προβλήθηκε στο Netflix και τους απέφερε –μαζί με άλλες παραγωγές- το αστρονομικό ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η συνεχής διάψευση της Σαμάνθα

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαμάνθα δίνει τη δική της οπτική, αφού και στην περίπτωση που το ζεύγος είχε ξανά σπάσει τη σιωπή του, με τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, είχε υποστηρίξει ότι ο Χάρι μπορεί να σκέφτοταν το διαζύγιο, γεγονός που η ιστορία έδειξε πως ήταν αναληθές.

Μιλώντας στην εκπομπή Fox Nation και στον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, η Σαμάνθα δήλωσε ότι τα λόγια του ζευγαριού και ο υποτιθέμενος διχασμός στην οικογένεια των Μαρκλ, είναι ένα κακόγουστο ψέμα.

Στο ντοκιμαντέρ, η Μέγκαν Μαρκλ υπογραμμίζει ότι η αδελφή της την αποκαλούσε «Πριγκίπισσα Πούσι», ένα παρατσούκλι που η Σαμάνθα αρνείται κατηγορηματικά πως είπε.

Ωστόσο το 2021 κυκλοφόρησε το βιβλίο της Σαμάνθα με τίτλο «The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1» (Το ημερολόγιο της αδερφής της Πριγκίπισσας Πούσι Μέρος 1), που επιβεβαιώνει όσα ανέφερε η Μέγκαν.

Η Σαμάνθα τονίζει επίσης στην εκπομπή, πως οι σχέσεις της οικογένειας δεν ήταν ποτέ άσχημες.

«Ήταν ένα περίεργο ταξίδι για μένα, βλέποντας τα μέσα ενημέρωσης να προσπαθούν να δημιουργήσουν μία ρήξη στην οικογένειά μας. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα ρήγμα, μέχρι που εμφανίστηκαν οι ψευδείς ειδήσεις,» λέει.

«Δεν είμαι κάποιο αποκομμένο αδερφάκι που μεγάλωσα κάπου αλλού και στη συνέχεια βρέθηκα στη ζωή τους. Μεγαλώσαμε λίγο πολύ ως μια κανονική οικογένεια. Ο αδελφός μου και εγώ ήμασταν μεγαλύτερα αδέρφια. Όταν γεννήθηκε η Μέγκαν, την έφεραν στο σπίτι από το νοσοκομείο και μεγαλώσαμε όλοι μαζί,» αναφέρει η αδερφή της η οποία «έχει βγάλει μία περιουσία» στο όνομα της Μέγκαν.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως μόνο από τη γέννηση του πρωτότοκου γιου του ζευγαριού η Σαμάνθα φαίνεται να κέρδισε 100.000 δολάρια, ενώ χρεώνει πάνω από 2.000 δολάρια την ώρα, κάθε φορά που δίνει μία συνέντευξη.

Η ετεροθαλής αδελφή της Δούκισσας του Σάσεξ, εξήγησε στο Fox Nation ότι πληγώθηκε από τους ισχυρισμούς της Μέγκαν και τα ψέματα που έκαναν την οικογένειά της, να βρεθεί στον διχασμό.

«Δεν ήμασταν μια οικογένεια που ζούσε χωριστά. Είχα το διαμέρισμά μου και μια δουλειά, ο αδερφός μου είχε τη δική του, αλλά ήμασταν ακόμα μόλις 10 λεπτά μακριά από τη Μεγκ» εξήγησε.

Να αναφερθεί πως η Μέγκαν Μάρκλ έχει άριστες σχέσεις με την ανηψιά της και κόρη της Σαμάνθα, Άσλεϊ Χέιλ, η οποία μίλησε δημοσίως για πρώτη φορά στο ντοκιμαντέρ του ζευγαριού.

Η Σαμάνθα στην τελευταία της συνέντευξη αναφέρεται και στα περιστατικά ρατσισμού , τα οποία ισχυρίζεται πως βίωσε κατά την παιδική της ηλικία η Μέγκαν, λέγοντας ότι δεν είδε ποτέ κάτι που να σχετίζεται με περιστατικά λεκτικής βίας ή ρατσισμού.

Το παραπάνω δεν είναι παράλογο αφού η Μέγκαν περνούσε την περισσότερη ώρα ως παιδί με τη μητέρα της, η οποία είχε την επιμέλειά της, μετά των χωρισμό με την πατέρα της Μαρκλ, Τόμας.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024