ΗΠΑ: Μητέρα στραγγάλισε τα δύο της παιδιά, επιχείρησε να πνίξει το τρίτο και να αυτοκτονήσει
Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας από τον σύζυγο της γυναίκας
Μια μητέρα στη Μασαχουσέτη κατηγορείται ότι στραγγάλισε τα δύο μικρά παιδιά της και αποπειράθηκε να σκοτώσει και το τρίτο της παιδί ηλικίας 8 μηνών ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από το παράθυρο.
Η 32χρονη Lindsay Clancy, βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας και τρεις κατηγορίες στραγγαλισμού για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της και του 3χρονου γιου της. Η Clancy βρίσκεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης, αλλά τελεί υπό αστυνομική κράτηση.
Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας από τον σύζυγο της γυναίκας. «Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία παιδιά στον επάνω όροφο του σπιτιού ηλικίας κάτω των πέντε ετών αναίσθητα, με εμφανή τα σημάδια σοβαρών τραυματισμών», δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών.

Η 5χρονη Cora και ο 3χρονος Dawson μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Το 8 μηνών μωρό μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Οι ερευνητές εξετάζουν την πιθανότητα η Lindsay Clancy να έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη. Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα εργαζόταν ως νοσοκόμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. Συγγενείς της οικογένειας δήλωσαν πως είναι σε κατάσταση σοκ.

«Είναι σπαρακτικό. Ήταν όμορφα παιδιά. Καλά φροντισμένα – ήταν απλά όμορφα, αυτό είναι όλο. Είχαν μια όμορφη ζωή», είπε η θεία τους.
Η τραγωδία έχει σοκάρει την τοπική κοινότητα, ειδικά τους άνδρες της αστυνομίας που αντιμετώπισαν τη φρικτή σκηνή. «Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς δεν θα ξεχάσουν αυτό που είδαν χθες το βράδυ», είπε ο επικεφαλής της έρευνας.
- Κίνηση: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Σε ποιους άλλους δρόμους καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 43χρονης – Νεκρός ο πρώην σύντροφός της – Τι λέει ο γιος της αγνοούμενης
- Σήμερα κρίνεται εάν η κυβερνητική παράταξη έχει έστω και επίφαση σεβασμού τους θεσμούς
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους Δελφούς ο Ανδρουλάκης πάει Κάραβελ – Η συνεδρίαση της Κ.Π.Ε., το νέο Πολιτικό Συμβούλιο και οι νέες ισορροπίες
- Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 12 η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – Συναγερμός στο Μαξίμου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442