Την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ, σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την υπόθεση των υποκλοπών, σχολίασε δηκτικά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Όπως σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, «ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, συνεχίζει τις δημόσιες εκκλήσεις του προς τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει γρήγορα την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ».

«Γιατί δεν περνά και ο ίδιος να ενημερωθεί στο αφτί … ‘δια την υπόθεσίν του’, όπως επίμονα καλούσε το Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Ανδρουλάκη;», τονίζει χαρακτηριστικά.

Και ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Γιατί ο πρωθυπουργός δεν ξεσκεπάζει τα περιβόητα ρυπαρά αυτονομημένα δίκτυα της ΕΥΠ, που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης;».

«Το αμαρτωλό παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι συγχωροχάρτι για τον Μητσοτάκη»

«Πράγματι, ‘ένοχος ένοχον ου ποιεί’», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, επαναλαμβάνοντας τα λόγια του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, όταν απάντησε την Τετάρτη στον Αλέξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση αποδέχεται την «καλοδεχούμενη», όπως την χαρακτήρισε, πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «το αμαρτωλό θεσμικά παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει συγχωροχάρτι για τη θεσμική διολίσθηση, στην οποία η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα».

«Απέναντι σε αυτή τη συζήτηση ενόχων, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα δώσει την διέξοδο από το σπιράλ τοξικότητας, που εγκλωβίζει τις πιο δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και τις οδηγεί σε έναν συμβιβασμό με ένα μέλλον χαμηλών προσδοκιών», καταλήγει.