Ξεχωρίσαμε τις πέντε πιο συμφέρουσες προσφορές για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις την καλύτερη κουζίνα.

Οι συσκευές που θα επιλέξετε για την κουζίνα σας αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις σας, καθώς ισοδυναμούν με την λειτουργικότητα που θέλετε να απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας. Από την εξοικονόμηση ενέργειας, μέχρι μοντέλα υψηλών προδιαγραφών, η εύρεση της καταλληλότερης κουζίνας μπορεί αποδειχθεί δύσκολη διαδικασία.

Αλλά μην ανησυχείτε, αφού μπορείτε να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε κουζίνες ενώ θα την παραλάβετε δίχως κόπο στην πόρτα σας, στην ώρα της, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα, χάρη στην εγγυημένη και έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις δυνατές χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού με το SHOPFLIX.GR μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι θέλετε (όσο κι αν κοστίζει) με έως 60 άτοκες δόσεις.

Τι να σκεφτείτε πριν να επιλέξετε την κουζίνα σας

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας, σκεφτείτε πώς μαγειρεύετε, εάν δηλαδή είστε αρχάριος ή έμπειρος μάγειρας. Η κουζίνα που θα επιλέξετε μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πώς μαγειρεύετε.

Οι συμβατικές κουζίνες τείνουν να καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια, αλλά οι πιο έμπειροι μάγειρες τις προτιμούν χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και συνήθως μπορούν να μαγειρεύουν το φαγητό τους πιο γρήγορα και με περισσότερο έλεγχο.

Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ηλεκτρική κουζίνα ή εστία, υπάρχουν πολλές επιλογές: η κουζίνα με επαγωγικές εστίες, η ηλεκτρική κουζίνα και οι κουζίνες αερίου έχουν όλες τα υπέρ και τα κατά τους, τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Οι περισσότεροι αρχάριοι μάγειρες εκτιμούν τις ηλεκτρικές κουζίνες καθώς ζεσταίνονται αργά ενώ οι πιο έμπειροι προτιμούν τις επαγωγικές εστίες, καθώς διαθέτουν λειτουργίες όπως η γρήγορη θέρμανση και έχουν την δυνατότητα να μαγειρεύουν κάτω από ακριβείς συνθήκες.

Για να σας βοηθήσουμε, σας προτείνουμε πέντε κορυφαίες κουζίνες για να διαλέξετε την περίοδο των εκπτώσεων, που δεν θα σας απογοητεύσουν:

Κουζίνα Αερίου Beko FSE52320DXD Inox

Η Κουζίνα Αερίου Beko διαθέτει εστίες φυσικού αερίου, που αποτελούνται από τα μάτια της κουζίνας και από ένα μεταλλικό πλαίσιο που στηρίζει το σκεύος. Πρόκειται για ιδανική επιλογή για να μαγειρεύετε στο τηγάνι και ειδικά για συνταγές wok.

Η φλόγα της είναι ορατή και το μέγεθός της μπορεί να ρυθμιστεί ανά πάσα στιγμή, για μαγείρεμα με ασφάλεια. Διαθέτει μεικτό φούρνο, δηλαδή δουλεύει με φυσικό αέριο και το grill με ηλεκτρισμό.

Έχει ενεργειακή κλάση Α και χωρητικότητα φούρνου 55lt. Επιλέξτε μέσα από τους έξι διαφορετικούς τρόπους ψησίματος και δείτε την θερμοκρασία μέσα από την ψηφιακή της οθόνη.

Αγοράστε την από 301,91 € ή από 8,39 € / μήνα σε 36 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Κουζίνα Siemens HK9R30050 με Κεραμικές Εστίες

Η μοντέρνα κουζίνα Siemens HK9R30050 με κεραμικές εστίες επιταχύνει το χρόνο μαγειρέματος χάρη στη γρήγορη προθέρμανση. Με κεραμική βάση 4 εστιών, οθόνη ψηφιακών ενδείξεων και βυθιζόμενους διακόπτες.

Διαθέτει 7 τρόποι λειτουργίας: 3D hotAir Plus, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Απαλό ψήσιμο, Γκριλ μεγάλο και πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό.

Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης, ένα εμαγιέ βαθύ ταψί 10 lt, μία σχάρα κι ένα ταψί γενικής χρήσης.

Αγοράστε την από 699,00 € ή από 14,56 € / μήνα σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Κουζίνα AEG CCB6642BBM 73lt με Κεραμικές Εστίες

Με την κουζίνα AEG απολαμβάνετε κεραμικές εστίες με λεία και γυάλινη επιφάνεια, η οποία αλλάζει σε κόκκινο χρώμα μόλις θερμανθεί. Τα πλεονεκτήματά τους, συγκριτικά με τις κλασικές, είναι ότι θερμαίνονται πολύ γρήγορα και καθαρίζονται πιο εύκολα.

Ωστόσο, δείξτε προσοχή στον καθαρισμό τους για να αποφύγετε να τις χαράξετε. Διαθέτει τηλεσκοπικό μηχανισμό, που σας βοηθά να βάζετε και να βγάζετε τις σχάρες με ευκολία και ασφάλεια.

Η χωρητικότητα του φούρνου είναι 73lt και είναι εξοπλισμένη με βυθιζόμενους διακόπτες και ψηφιακή οθόνη, για να βλέπετε την θερμοκρασία και την λειτουργία ψησίματος.

Αγοράστε την από 769,00 € ή από 16,02 € / μήνα σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Κουζίνα Pitsos PHC009150 66lt με Κεραμικές Εστίες Inox

Με την κεραμική κουζίνα Pitsos με 4 εστίες απολαμβάνετε επτά διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος, ThermoFlow για ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 3 επίπεδα, Πάνω και Kάτω θέρμανση, ThermoGrill, Pizza ThermoFlow, Κάτω θέρμανση, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο, Γκριλ μεγάλo.

Διαθέτει πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό και νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας.

Είναι εξοπλισμένη με ευρύχωρο συρτάρι αποθήκευσης σκευών με ματ εσωτερική επιφάνεια, ένα εμαγιέ βαθύ ταψί 10 lt, μία σχάρα και ένα ταψί γενικής χρήσης.

Αγοράστε την από 538,92 € ή από 11,23 € / μήνα σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Κουζίνα Κεραμική Bosch HKR 39C250

ηλεκτρική κουζίνα της Bosch με κεραμικές εστίες κατανέμει τη θερμότητα γρήγορα και ομοιόμορφα στο σύνολο του φούρνου, δίνοντας σας τη δυνατότητα να μαγειρεύετε έως και σε τρία επίπεδα ταυτόχρονα. Γλυκά και αλμυρά πιάτα μπορούν να ψήνονται ταυτόχρονα χωρίς να αναμιγνύονται οι γεύσεις.

Με το EcoClean Direct, το βοηθητικό σύστημα καθαρισμού που εξοικονομεί ενέργεια, ο καθαρισμός του φούρνου γίνεται εύκολη υπόθεση. Δε χρειάζεται σχεδόν καθόλου καθάρισμα χάρη σε μια ειδική επίστρωση στο πίσω τοίχωμα που απορροφά αυτόματα τη βρομιά.

Διαθέτει κεραμική εστία έξι θέσεων, πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό, αυτοκαθαριζόμενο καταλυτικό πίσω τοίχο, 7 λειτουργίες ψησίματος, μηχανικό timer και πολλά ακόμα.

Αγοράστε την από 539,00 € ή από 11,23 € / μήνα σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr