Μητσοτάκης: Τι απάντησε ο πρωθυπουργός για τον χρόνο των εκλογών
Ο πρωθυπουργός δεν έδωσε απάντηση αφού 'όπως είπε η σημερινή συνέντευξη αφορά την Οικονομία και τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση
Για πολλοστή φορά ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την ημερομηνία των εκλογών στην Ελλάδα, ωστόσο… προσπέρασε ευγενικά το ερώτημα.
Ο πρωθυπουργός δεν έδωσε απάντηση αφού ‘όπως είπε η σημερινή συνέντευξη αφορά την Οικονομία και τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση.
«Έχουμε μια Συμφωνία Αλήθειας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, οι πιθανότερες ημερομηνίες για τις πρώτες κάλπες με το σύστημα της απλής αναλογικής είναι η 2η ή η 9η Απριλίου.
- Οι οδηγίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με την Μπέτις
- Νέα Αριστερά για κατάρριψη ιρανικών πυραύλων από Patriot: Η κυβέρνηση εμπλέκει επίσημα την Ελλάδα στον πόλεμο
- Αρχαιολογικός Χώρος Αρχαίας Αγοράς: Σε τελική ευθεία η αναβάθμιση του
- H Xiaomi πίσω από το μυστηριώδες μοντέλο ΑΙ που έκανε το Διαδίκτυο να απορεί
- ΣΥΡΙΖΑ: Τέσσερις τροπολογίες για την πάταξη της ακρίβειας – «Απροθυμία Μητσοτάκη να συγκρουστεί με τα καρτέλ»
- Οι 10 πιο ευτυχισμένες χώρες για το 2026 – Οι 5 πιο δυστυχισμένες και η θέση της Ελλάδας