Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέρεμι Ρένερ: Έσπασε πάνω από 30 κόκκαλα στο ατύχημα - Το μήνυμα προς τον κόσμο

Τζέρεμι Ρένερ: Έσπασε πάνω από 30 κόκκαλα στο ατύχημα – Το μήνυμα προς τον κόσμο

Ο δις υποψήφιος για Όσκαρ τραυματίστηκε σοβαρά την Πρωτοχρονιά με εκχιονιστικό μηχάνημα. Mεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ

Τουλάχιστον 30 οστά έσπασε στο ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα ο Τζέρεμι Ρένερ. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με μία ανάρτησή του στο Instagram και μία φωτογραφία, όπου φαίνεται να κάνει ασκήσεις αποκατάστασης.

«Πρωινές προπονήσεις, όλες οι αποφάσεις αυτής της νέας χρονιάς άλλαξαν…», έγραψε ο σταρ των Avengersν και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά του και τον ίδιο.

«Αυτά τα 30 και πλέον σπασμένα οστά θα δέσουν, θα δυναμώσουν, όπως ακριβώς δυναμώνει η αγάπη και οι δεσμοί με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευχές σε όλους σας», συμπλήρωσε.

Η ανάρτησή του

Ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά την Πρωτοχρονιά, οδηγώντας εκχιονιστικό στην προσπάθειά του να καθαρίσει δρόμο κοντά στο σπίτι του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο, και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, Σαμ Μαστ, υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις. Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία και νοσηλεύτηκε για μέρες στην Εντατική.

Η είδηση του τραυματισμού και της νοσηλείας του έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους θαυμαστές του, να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την υγεία του Χολιγουντιανού σταρ.

Η κλήση έκτακτης ανάγκης

Αφού ανακοινώθηκε πως ο ηθοποιός είναι καλά στην υγεία του και πλέον αναρρώνει το σπίτι του, το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα την κλήση που έγινε από άνθρωπο που έσπευσε να βοηθήσει τον Ρένερ, του οποίου το πόδι είχε καταπλακωθεί από το εκχιονιστικό. Αξίζει να τονιστεί ότι στο σημείο βρέθηκε ένας γείτονας -γιατρός στο επάγγελμα- ο οποίος προσπάθησε να φροντίσει επί τόπου το τραύμα.

Στη χαρακτηριστική κλήση, ο γείτονας ακούγεται να αναφέρει πως είναι μεγάλη ανάγκη να σπεύσουν στο σημείο οι πρώτες βοήθειες, περιγράφοντας πως ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άνδρας είπε στο τηλέφωνο, πως ο ηθοποιός του Hawkeye, είχε «συνθλιβεί» από το εκχιονιστικό. Όπως ακόμα περιγράφεται ο Ρένερ ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος μπροστά από το σπίτι του, με τα αίματα να τρέχουν από το κεφάλι του. Ο άνδρας επισήμανε επίσης στο κέντρο απώλεια αίματος και βλάβη στα πλευρά, στο στήθος και στον κορμό του ηθοποιού: «Βιαστείτε. Να έρθετε με ελικόπτερο εδώ» ακούγεται να επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Στο τηλεφώνημα, ο γείτονας αναφέρει επίσης ότι οι αναπνοές του Τζέρεμι Ρένερ λιγόστευαν και πως ο ίδιος ήταν λίγο πριν τη λιποθυμία: «Μείνε ξύπνιος» ακούγεται να φωνάζει στον σταρ της Marvel, που λέγεται ότι ήταν τυλιγμένος με κουβέρτες έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά «πονούσε πολύ».

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024