Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Χετάφε 1-0: Δύσκολη νίκη των «μπλαουγκράνα»

Μπαρτσελόνα – Χετάφε 1-0: Δύσκολη νίκη των «μπλαουγκράνα»

Το γκολ του Πέδρι έδωσε τη νίκη με 1-0 στην Μπαρτσελόνα κόντρα στη Χετάφε και έφερε τους «μπλαουγκράνα» στο +6 από τη Ρεάλ που έχει ματς λιγότερο.

Έστω κι αν δυσκολεύτηκε αρκετά, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Χετάφε στο «Καμπ Νου» χάρη σε γκολ του Πέδρι και ανέβηκε στο +6 από τη Ρεάλ, με ματς παραπάνω.

Το ματς ξεκίνησε με ακυρωμένο γκολ του Μαγιοράλ στο 3′ για οφσάιντ, με την Μπαρτσελόνα να έχει στη συνέχεια δύο πολύ καλές στιγμές με Ντεμπελέ και Πέδρι πριν το δεκάλεπτο.

Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών στο ματς ο Γκάβι έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Σόρια κράτησε το μηδέν και το γκολ ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Ραφίνια έκανε γύρισμα από τα αριστερά και ο Γκάβι με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 41′ η Χετάφε «άγγιξε» την ισοφάριση, αλλά ο Μαγιοράλ νικήθηκε από τον Τερ Στέγκεν σε τετ α τετ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτσα είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ ώστε να φτάσει πιο εύκολα στη νίκη, αλλά Ντεμπελέ και Κεσί δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις πιο σημαντικές ευκαιρίες της ομάδας του Τσάβι.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (77’ Αλόνσο), Μπαλντέ (46’ Άλμπα), Κουντέ, Κρίστενσεν (46’ Έρικ Γκαρσία), Γκάβι, Πέδρι, Ντεμπελέ, Ραφίνια (62’ Κεσί), Φάτι

Χετάφε: Σορία, Σουάρεθ, Ντζενέ, Ιγκλέσιας, (84’ Άλβαρες) Ντουάρτε, Αλντερέτε, Μίγια (84’ Σοεάνε), Αλενιά, Αλγόμπια (62’ Βιγιάρ), Ουνάλ (84’ Λατάσα), Μαγιοράλ (77 Πόρτου)

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024