Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαύριο – Παναθηναϊκός 84-86: Ο Λι γλίτωσε τους «πράσινους»

Λαύριο – Παναθηναϊκός 84-86: Ο Λι γλίτωσε τους «πράσινους»

O Πάρις Λι ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τη λύση στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό, χαρίζοντας τη νίκη (84-86) στους «πράσινους» απέναντι στο ψυχωμένο Λαύριο.

Ένα απίστευτο παιχνίδι διεξήχθη στο Λαύριο, με την τοπική ομάδα να φέρνει στα όριά του τον πολύ κακό σε ακόμα ένα ματς Παναθηναϊκό, με τον Πάρις Λι ωστόσο να γλιτώνει τους «πράσινους» από την ήττα σκοράροντας στο 0,6″ το καλάθι της νίκης για το τελικό 86-84.

Το σύνολο του Χρήστου Σερέλη πήρε από νωρίς ένα προβάδισμα, όμως το «τριφύλλι» μπόρεσε να επιστρέψει και να πάρει τα ηνία στην τελευταία περίοδο. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε ντέρμπι, με τον Μπέικον αρχικά και στη συνέχεια τον Λι να χαρίζουν τη νίκη στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

O βραχύσωμος γκαρντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους και 7 ασίστ, ακολούθησε ο Μπέικον με 18 και ο Γιώργος Παπαγιάννης πρόσθεσε άλλους 14. Από την άλλη πλευρά, 21 πόντους είχε ο Αρ Τζέι Κόουλ, 20 ο Σαβιόν Φλαγκ και 11 πόντους μαζί με 10 ριμπάουντ ο Γιάννης Κουζέλογλου.

To παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το Λαύριο, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να επιβάλλουν πλήρως τον ρυθμό τους και να πάρουν τα ηνία απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που δεν μπορούσε να δείξει καλό πρόσωπο για άλλη μία φορά.

Όσο περνούσε η ώρα οι «πράσινοι» έβρισκαν λύσεις, δείχνοντας να συνέρχονται από το αρχικό σοκ, ωστόσο εξακολουθούσαν να μην παίζουν όπως μπορούσαν. Αποτέλεσμα αυτού, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +3 (42-39).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός συνέχισε να ροκανίζει τη διαφορά, καταφέρνοντας με το φινάλε του να φέρει τον αγώνα ισόπαλο στο 67-67. Με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου η ομάδα του Ράντονιτς πέρασε μπροστά και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι.

Ο Μπέικον έβαλε δύο μεγάλα σουτ για να αυξήσει κάπως το προβάδισμα, όμως το Λαύριο απάντησε με τους Κόουλ και Μάρτιν, με τον τελευταίο να ευστοχεί σε δύο βολές 8″ πριν το φινάλε για το 84-84. Ο Λι πήρε την ευθύνη για την τελευταία επίθεση και με ένα παλικαρίσιο drive σκόραρε στο 0.6″ και έτσι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το τελικό 86-84.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024