Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Κοριτσάκι έστειλε μπισκότο στην αστυνομία για να αποδείξει πως το δάγκωσε ο Άγιος Βασίλης

Βρετανία: Κοριτσάκι έστειλε μπισκότο στην αστυνομία για να αποδείξει πως το δάγκωσε ο Άγιος Βασίλης

Το υποψιασμένο κοριτσάκι θέλει αποδείξεις για την ύπαρξη του Άι Βασίλη.

Όταν είμαστε παιδιά, ανήμερα, τα Χριστούγεννα, τρέχαμε στο δέντρο, για να δούμε τι δώρα μας άφησε ο Άι Βασίλης, την ύπαρξη του οποίου -μέχρι κάποια ηλικία – τη θεωρούσαμε δεδομένη, πιστεύοντας χωρίς δισταγμό τις διαβεβαιώσεις των γονιών μας.

Τα πράγματα όμως, δεν είναι έτσι για τους γονείς μιας υποψιασμένης μικρής από το Κάμπερλαντ της Βρετανίας, που μάλλον θα τα βρουν σκούρα, αφού το κοριτσάκι, ζητά αποδείξεις για την ύπαρξη του Αγίου, συγκεντρώνοντας μάλιστα τα απαραίτητα στοιχεία και στέλνοντάς τα, στην αστυνομία.

Ζητά ανάλυση DNA στο μπισκότο για να δει αν το δάγκωσε ο Άι Βασίλης

Το κοριτσάκι, έστειλε ένα μερικώς φαγωμένο μπισκότο, καθώς και μερικά μασημένα μπαστουνάκια καρότου στο αστυνομικό τμήμα της πόλης για να ρωτήσει αν μπορούν να εξεταστούν για DNA, για να έχει αποδείξεις για την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη.

«Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, νεαρή ερευνητής από την πόλη Cumberland υπέβαλε τη συνημμένη επιστολή ζητώντας να διεξαχθεί ανάλυση DNA στο μερικώς φαγωμένο μπισκότο και υπολείμματα καρότου που απέκτησε το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου 2022, για πιθανές αποδείξεις DNA του Άη Βασίλη», αναφέρεται σε ανάρτηση της αστυνομίας.

«Πήρα δείγμα από ένα μπισκότο και καρότα που άφησα για τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους του,  την παραμονή των Χριστουγέννων και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να κάνετε ανάλυση DNA και να δείτε αν ο Άγιος Βασίλης είναι αληθινός», έγραψε το κορίτσι.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μάθιου Μπένσον προώθησε τα «στοιχεία» στη μονάδα Ιατροδικαστικών Επιστημών του υπουργείου Υγείας της Πολιτείας για ανάλυση.

«Αδυναμία του ύποπτου να τελειώσει τα σνακ»

«Τα αντικείμενα πρέπει να εξεταστούν για ίχνη DNA και να συγκριθούν με τα προφίλ που έχουν καταγραφεί για τον/την προαναφερόμενο/η ύποπτο/η», αναφέρει το έντυπο της υπηρεσίας. «Η κατηγορία; Αποτυχία των φερόμενων κατηγορούμενων να τελειώσουν τα σνακ. Τα αποτελέσματα εκκρεμούν. Η αστυνομία θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις», αναφέρεται στην ανάρτηση.

«Αυτή η νεαρή κοπέλα έχει προφανώς μια έντονη αίσθηση της αλήθειας και της ερευνητικής διαδικασίας και έκανε εξαιρετική δουλειά συσκευάζοντας τα στοιχεία της για την υποβολή. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να της δώσουμε απαντήσεις», δήλωσε ο Μπένσον

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024