Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγικός θάνατος 58χρονου στην Κύπρο - Λογομάχησαν, τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε

Τραγικός θάνατος 58χρονου στην Κύπρο – Λογομάχησαν, τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε

Στη σύλληψη ενός 45χρονου προχώρησαν οι αρχές. Χτύπησε με το αυτοκίνητο τον 58χρονο μετά τον καβγά που είχαν σε μπυραρία στην Πάφο.

Ήταν γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα που ο 58χρονος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα θα άφηνε την τελευταία του πνοή μετά από το τρομακτικό τροχαίο. Ο Ιωάννης Πολυκάρπου οδηγούσε στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, όταν χτυπήθηκε και έπεσε θύμα εγκατάλειψης.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 58χρονος χτυπήθηκε, σύμφωνα με το sigmalive.com, από αυτοκίνητο, με τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου να εγκαταλείπει τη σκηνή του φονικού τροχαίου.

Ο Ιωάννης Πολυκάρπου τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η μαρτυρία για το φονικό τροχαίο

Μάρτυρας από τη σκηνή του θανατηφόρου, φέρεται να έδωσε λεπτομερή περιγραφή στην Αστυνομία για το όχημα. Είδε, όπως υποστήριξε, το όχημα να χτυπάει σκόπιμα και να εγκαταλείπει στην άσφαλτο αιμόφυρτο τον 58χρονο Ιωάννη.

Από τη διερεύνηση του Τροχαίου από τις αρχές, σύμφωνα με το omegalive, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 45χρονου Βρετανού, κατοίκου Πάφου. Φέρεται ο 45χρονος να είχε λογομαχήσει με τον 58χρονο λίγη ώρα νωρίτερα σε μπυραρία.

Μάρτυρας του θανατηφόρου τροχαίου έδωσε λεπτομερή περιγραφή για το όχημα που είδε να χτυπάει τον 58χρονο σκόπιμα και να τον εγκαταλείπει στην άσφαλτο αιμόφυρτο.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πως ο 45χρονος και το θύμα είχαν διαπληκτιστεί και στο παρελθόν.

Ήταν νωρίς το πρωί που οι αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο του 45χρονου, το οποίο έφερε χτυπήματα και ήταν φρεσκοβαμμένο με σπρέι για να καλύψει τα ίχνη. Ο 45χρονος συνελήφθη και ανακρίνεται ως ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης μετά και τη μαρτυρία στις αρχές.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024