Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
New Kids on the Block: «Δέχτηκα πιέσεις να κρύψω τη σεξουαλικότητά μου» παραδέχεται ο Τζόναθαν Νάιτ

New Kids on the Block: «Δέχτηκα πιέσεις να κρύψω τη σεξουαλικότητά μου» παραδέχεται ο Τζόναθαν Νάιτ

Ο Νάιτ ανέφερε για τον μάνατζερ πως «με πήρε στην άκρη και μου είπε 'αν κάποιος το μάθει, η καριέρα σου τελειώνει'».

Ο Τζόναθαν Νάιτ, ένας από τους σταρ του πενταμελούς συγκροτήματος της δεκαετίας του ’80 New Kids on the Block, αποκάλυψε πως στις αρχές της πορείας της μπάντας, πιέστηκε να κρύψει τη σεξουαλικότητά του.

Ο Νάιτ, πλέον 54 χρόνων, ανέφερε πως ο τότε μάνατζερ του συγκροτήματος γνώριζε πως ήταν γκέι, όμως τον πίεσε να κρατήσει τη σεξουαλικότητά του κρυφή.

Μόλις πέρυσι, ο Νάιτ αποκάλυψε πως είχε παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφό του, Χάρλεϊ Ροντρίγκεζ.

Μιλώντας στο podcast Frosted Tips με παρουσιαστή το πρώην μέλος των NSYNC, Λανς Μπας, ο Νάιτ ανέφερε για τον μάνατζερ πως «με πήρε στην άκρη και μου είπε ‘αν κάποιος το μάθει, η καριέρα σου τελειώνει, και το ίδιο και η καριέρα των New Kids. Και η δική μου καριέρα θα τελειώσει… η Sony θα χάσει χρήμα»».

«Ήταν μεγάλη η πίεση»

«Ήταν μεγάλη η πίεση. Κοιτάζοντας πίσω, ήταν μεγάλο το βάρος για κάποιον που προσπαθούσε ακόμη να καταλάβει τον κόσμο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο ίδιος περιέγραψε πως ήταν ο πρώτος που έφυγε από το συγκρότημα το 1994: «Η ποπ μουσική δεν ήταν αυτό που είχαμε συνηθίσει. Από τις συναυλίες σε στάδια, πήγαμε στα θέατρα και όταν τελικά εγώ έφυγα από την μπάντα και εκείνοι συνέχισαν σε κλαμπ. Κι έτσι έφθινε το πράγμα, αλλά εγώ είχε φύγει εγκαίρως».

«Και υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι. Πρώτον, ως νεαρός ομοφυλόφιλος ήμουν απογοητευμένος και ήθελα να συνεχίσω τη ζωή μου. Ο άλλος λόγος ήταν πως ένιωθα πως δεν πήγαινε πουθενά και απλώς ήθελα να είμαι σπίτι μου».

Η μπάντα επισήμως διαλύθηκε λίγο αργότερα – και επανενώθηκε το 2008.

«Ακόμη κι όταν ενωθήκαμε ξανά, εγώ δεν είχα αποκαλύψει τη σεξουαλικότητά μου. Ήταν ένας σύντροφός μου που πούλησε φωτογραφίες μας στο National Enquirer» παραδέχτηκε ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας την περιπέτεια αυτή ως «φρικτή», αν και όπως ομολόγησε έκτοτε, από τη στιγμή που ο αδερφός του, Τζόρνταν, ο Ντόνι Γουόμπεργκ, ο Ντάνι Γουντ και ο Τζόι ΜακΙντάιρ ήταν μαζί στο μουσικό αυτό σχήμα, έχουν αλλάξει πολλά και πολύ.

«Ακόμη κι ο τρόπος που ο κόσμος αποκαλύπτει τη σεξουαλικότητά του έχει αλλάξει πλέον. Εμφανίζονται σε μια τελετή απονομής βραβείων και λένε ‘θέλω να ευχαριστήσω το σύζυγό μου, μπλα μπλα μπλα’ και κανείς δε μορφάζει» κατέληξε.

Sports in

Τερίμ: «Είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσετε το Κύπελλο- Ζητάω συγγνώμη αν αδίκησα κάποιον»

Ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και αποχαιρέτισε τους παίκτες, λέγοντάς τους ότι είναι σίγουρος ότι θα κάνουν το 2×2 στο τέλος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024