Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάικλ Τζάκσον: Στη μεγάλη οθόνη η πολυτάραχη ζωή του «βασιλιά»

Μάικλ Τζάκσον: Στη μεγάλη οθόνη η πολυτάραχη ζωή του «βασιλιά»

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο 2023

Ο Μαίκλ Τζάκσον και η πολυτάραχη ζωή του θα συνεχίσουν να μας απασχολούν για πολλά χρόνια ακόμα. Νέα στοιχεία για τον βασιλιά της ποπ έρχονται στη δημοσιότητα με την νέα ταινία που έχει αναλάβει η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Lionsgate και ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά

«Για μένα, δεν υπάρχει καλλιτέχνης με τη δύναμη, το χάρισμα και την απόλυτη μουσική ιδιοφυΐα του Μάικλ Τζάκσον. Με επηρέασε να φτιάξω μουσικά βίντεο παρακολουθώντας τη δουλειά του – ο πρώτος μαύρος καλλιτέχνης που έπαιζε σε υψηλή συχνότητα στο MTV», δήλωσε ο Αντουάν Φουκουά. Ο ίδιος συνέχισε: «Η μουσική του και αυτές οι εικόνες είναι μέρος της κοσμοθεωρίας μου και η ευκαιρία να αφηγηθώ την ιστορία του στην οθόνη παράλληλα με τη μουσική του έμοιαζε ακαταμάχητη».

Την παραγωγή της ταινίας, η οποία θα έχει τον τίτλο «Michael», έχει αναλάβει ο Γκρέιχαμ Κινγκ μαζί με την οικογένεια του τραγουδιστή και το σενάριο ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τζον Λόγκαν.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lionsgate η ταινία  «θα εξιστορεί όλες τις πτυχές της ζωής του Τζάκσον».

Η μεταφορά στον κινηματογράφο της ζωής του «Βασιλιά της Ποπ», έρχεται μετά το μιούζικαλ «MJ» στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ το 2022 με εισπράξεις πάνω  από $83 εκατ. σύμφωνα με τον Guardian.

Άγνωστο παραμένει  το ποιος θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Μάικλ Τζάκσον. Ο Τζόζεφ Φάινς θα έπαιζε κάποια στιγμή τον Τζάκσον σε ένα επεισόδιο του Urban Myths», το οποίο τελικά δεν παίχτηκε ποτέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024