Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν – Ίντερ 0-3: Θριαμβος των «νερατζούρι» πήραν το Supercoppa

Μίλαν – Ίντερ 0-3: Θριαμβος των «νερατζούρι» πήραν το Supercoppa

Η Ίντερ πήρε με 3-0 το ντέρμπι απέναντι στη Μίλαν και πανηγύρισε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Η Ίντερ έκανε πάρτι απέναντι στη Μίλαν την οποία «φιλοδώρησε» με τρία γκολ και κατέκτησε στον πρώτο τίτλο της χρονιάς, στον τελικό του Supercoppa που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία. Έβδομη κατάκτηση στην ιστορία των «νερατζούρι», όσες έχουν και οι συμπολίτες τους.

Οι «νερατζούρι» ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 10ο λεπτό. Τζέκο και Λαουτάρο συνδυάστηκαν και ο Μπαρέλα έδωσε σε κενό τέρμα στον Ντιμάρκο για το 0-1.

Η Μίλαν απείλησε στην κόντρα με τον Λεάο, με τον Ονάνα όμως να έχει απάντηση. Στο 21′ η Ίντερ απέκτησε ισχυρό προβάδισμα νίκης, καθώς διπλασίασε τα τέρματά της με τον Τζέκο. Ο Βόσνιος έφυγε στην «πλάτη» της άμυνας και με υποδειγματική εκτέλεση νίκησε τον Ταταρουάνου για το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η Μίλαν εμφανίστηκε βελτιωμένη στην έναρξη του δεύτερου μέρους και έψαξε το γκολ που θα την ξανάβαζε στη διεκδίκιση της νίκης. Στο 49’ ο Λεάο είχε την καλύτερη στιγμή με δυνατό σουτ από το όριο της περιοχής μόλις άουτ, ενώ στο 56’ εκείνο του Μπενασέρ πήγε πάνω στον Ονάνα.

Η ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι ωστόσο κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού στη συνέχεια και να διατηρήσει το προβάδισμα των δύο τερμάτων, μέχρι το 77′, με τον Λαουτάρο να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ με το εξωτερικό, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Ρουμάνου τερματοφύλακα και να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 0-3 που σήμανε τη λήξη του ματς και την κατάκτηση του τροπαίου από τους «νερατζούρι».

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (80′ Ντεστ), Κιάερ (65′ Καλουλού), Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ, Τονάλι, Μεσίας (65′ Ορίγκι), Ντίαθ (64′ Ντε Κετελάρε), Λεάο, Ζιρού (80′ Ρέμπιτς).

Ίντερ: Ονανά, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (84′ Ντε Φράι), Νταρμιάν, Μπαρέλα (71′ Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου (84′ Ασλάνι), Μικίταριαν, Ντιμάρκο (63′ Γκόζενς), Τζέκο (71′ Κορέα), Μαρτίνες.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024