Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη 31χρονη νηπιαγωγός, είδηση που βύθισε στο πένθος την Καλαμπάκα απ’ όπου καταγόταν η άτυχη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thesstoday.gr, η νεαρή ήταν διορισμένη στην Αριδαία, ωστόσο διέμενε στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από οικογενειακό φίλο, ο οποίος ενημέρωσε όλες τις αρμόδιες αρχές, καθώς και τους συγγενείς της που διαμένουν στην περιοχή της Καλαμπάκας.
Παθολογικά αίτια
Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης όπου ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, με τα ευρήματα για τον θάνατό της να «δείχνουν» παθολογικά αίτια.
Η κηδεία τελέστηκε σήμερα στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, ενώ ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» κατέθεσε ψήφισμα στη μνήμη της.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της συναδέλφισσας νηπιαγωγού και μέλους μας Χριστίνας Φορτούνη.
Ως ελάχιστο δείγμα τιμής προς τη συναδέλφισσά μας το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της και να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας