Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν επεισοδιακά

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν επεισοδιακά

Αλληλοκατηγορήθηκαν σκληρά μετά τον χωρισμό τους και απασχόλησαν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή

Ονειρικοί γάμοι μεταξύ διασήμων, που έγιναν «εφιάλτης». Αλληλοκατηγορίες, αναφορές σε γαργαλιστικές λεπτομέρειες ώστε να πληγεί η δημόσια εικόνα του ενός από τους δύο, ωραία παραμύθια που το τέλος τους ήταν ο αλληλοσπαραγμός.

Με αφορμή το συγκινησιακά φορτισμένο email, που έστειλε η Αντζελίνα Τζολί στον Μπραντ Πιτ με τις αναφορές της στον αλκοολισμό και την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων του ηθοποιού, η εκπομπή «Ελένη» συγκέντρωσε και παρουσίασε μερικές περιπτώσεις ζευγαριών, που οι κατηγορίες μεταξύ τους είναι μέρος του χειρότερου σίριαλ, στο οποίο θα πρωταγωνιστούσαν.

Η Αθηνά Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών και εκείνος 12 χρόνια μεγαλύτερός της. Οι διαφορετικές αντιλήψεις γύρω από την ζωή τους οδήγησαν σε ένα επεισοδιακό χωρισμό, με τους δικηγόρους της Αθηνάς να ισχυρίζονται ότι ο Αλβάρο αγάπησε μόνο τα χρήματά της. Επίσης, αποκάλυψαν ότι επί 8 χρόνια, σε σύνολο 11 ετών έγγαμου βίου, απατούσε την Αθηνά έχοντας παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Η Κιμ Μπάσιτζερ με τον Άλεκ Μπάλντουιν έμειναν στην ιστορία ως ένα από τα πιο σκανδαλώδη ζευγάρια του Χόλυγουντ. Χώρισαν επεισοδιακά το 2002 και βρέθηκαν στα «μαχαίρια» για την ανατροφή της κόρης του. Ο Άλεκ Μπάλντουιν μάλιστα, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει το παιδί του «αγενές, απερίσκεπτο γουρούνι». Οι εξωφρενικές αντιδράσεις του έγιναν πρωτοσέλιδο και ο ίδιος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη δημοσίως.

Ο χωρισμός του Τζόνι Ντεπ από την Άμπερ Χέρντ και η πολύκροτη δίκη μεταξύ τους, μονοπώλησε για μήνες τα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκειά της, βγήκαν στη φόρα ακόμα και οι πιο άγνωστες πτυχές της ιδιωτικής ζωής των δύο ηθοποιών, με τον Τζόνι Ντεπ να απολύεται από τα σίκουελ των ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», και την Άμπερ Χερντ να χάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή «Άκουαμαν 2».

H Άμπερ Χερντ είχε κατηγορήσει τον Τζόνι Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία γεγονός που δεν πιστοποιήθηκε από τα στοιχεία και τις καταθέσεις. Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Ντεπ, σημειώνοντας ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post. Οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο.

Ο Μπεν Άφλεκ χαρακτήρισε τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ «εφιάλτη». Αν και οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, ήθελαν αιτία του διαζυγίου τυς να είναι η σχέση του με την νταντά των παιδιών τους. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αργότερα παραδέχτηκε ότι ο χωρισμός τους τον οδήγησε στο αλκοόλ, από το οποίο έχει κάνει αγώνα για να απεξαρτηθεί.

Κάποτε η Κέιτι Χόλμς δήλωνε ότι ήταν η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου λόγω της σχέσης  τη με τον Τομ Κρουζ. Μετά από χρόνια και πολλές δηλώσεις αιώνιας αγάπης το ζευγάρι κατέληξε σε ένα όχι εύκολο διαζύγιο.

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Ελένη»

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024