Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Πιέσεις στον Χ. Βουρλιώτη από την κυβέρνηση - Όλα στημένα στο Ειδικό Δικαστήριο»

ΣΥΡΙΖΑ: «Πιέσεις στον Χ. Βουρλιώτη από την κυβέρνηση – Όλα στημένα στο Ειδικό Δικαστήριο»

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για επιχείρηση «συμψηφισμού» των υποκλοπών, των «Πάτσηδων» και των «δισ. των απευθείας αναθέσεων».

Για «πιέσεις», που δέχτηκε ο πρόεδρος της Αρχής για το Ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, στην οποία κατηγορεί την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι άσκησαν πιέσεις στον Χαράλαμπο Βουρλιώτη, προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βασίζει τις κατηγορίες αυτές σε δημοσίευμα ιστότοπου, με τίτλο «Υπόθεση Καλογρίτσα – Ράπισμα Βουρλιώτη σε κυβέρνηση: ‘Εγώ σε πολιτικά παιχνίδια δεν παίζω’».

«Ο Μητσοτάκης συμψηφίζει υποκλοπές και Πάτσηδες»

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της, «το σημερινό δημοσίευμα του ieidiseis.gr, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, δέχτηκε πιέσεις για να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, πιέσεις στις οποίες δεν ενέδωσε λέγοντας ότι ‘δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια’, επιβεβαιώνει το πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο με την ψευδομάρτυρα γραμματέα του κ. Καλογρίτσα».

Και προσθέτει: «Αποκαλύπτει επίσης τι άθλιες μεθόδους είναι ικανός να επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά, προκειμένου να συμψηφίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, τους Πάτσηδες, τα δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων, που προκαλούν τη δημοκρατική συνείδηση και το αίσθημα δικαιοσύνης των πολιτών».

«Δεν είμαστε όλοι το ίδιο κύριε Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός το γνωρίζει και θα το επιβεβαιώσει στην κάλπη», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024