Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνοιξαν πυρ σε κηδεία για εκδίκηση - Χαροπαλεύει 7χρονη

Άνοιξαν πυρ σε κηδεία για εκδίκηση – Χαροπαλεύει 7χρονη

Τρομακτικό βίντεο από την επίθεση εκδίκησης σε κηδεία. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 7χρονη. Τραυματισμένες τέσσερις γυναίκες και ένα κοριτσάκι 12 ετών.

Τρομακτικές εικόνες από την επίθεση εκδίκησης σε κηδεία. Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εκκλησία εναντίον των ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί για να αποτίσουν φόρο τιμής στους νεκρούς.

Μια 7χρονη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τα πυρά που άνοιξαν στην κηδεία της Sara Sanchez και της μητέρας της Fresia Caldero το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι δύο γυναίκες, 20 και 50 ετών, είχαν πεθάνει με έναν μήνα διαφορά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας άντρας βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί το πλήθος. Εκείνη τη στιγμή λευκά περιστέρια είχαν αφεθεί στον ουρανό.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη ο οποίος κατάφερε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί αναζητούν ένα μαύρο Toyota, μοντέλο του 2019.

Πιστεύεται ότι ο δράστης είχε στόχο κάποιον που βρισκόταν στην κηδεία. Μια επίθεση εκδίκησης. Έκτοτε έχουν δει το φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά πλάνα από το χάος μέσα στην εκκλησία όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί.

Τρομακτικές σκηνές μετά τους πυροβολισμούς

Ακούγονται να ουρλιάζουν και να τρέχουν για να καλυφθούν μέσα στην εκκλησία. «Πρέπει να βγούμε έξω» ακούγεται να λέει κάποιος. «Πηγαίνετε στο πίσω μέρος» ακούγεται να λέει κάποιος άλλος.

Μια γυναίκα που ήταν στην κηδεία δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου πως στόχος ήταν ένας άντρας που έδωσε το παρών στην τελετή. «Υπάρχουν εικασίες ότι πρόκειται για κάποιου είδους επίθεση εκδίκησης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως παράλογη πράξη βίας χαρακτήρισε τους πυροβολισμούς ο επιθεωρητής της αστυνομίας Jack Rowlands. «Ήταν λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι όταν κληθήκαμε στο σημείο. Έγιναν αναφορές για πυροβολισμούς έξω από την εκκλησία St Aloysius στην οδό Phoenix Road, στο Camden».

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αξιωματικοί της αστυνομίας και ασθενοφόρα. «Ήταν ένα σοκαριστικό περιστατικό. Οι άνθρωποι ήρθαν εδώ για να παραστούν σε μια κηδεία. Για να βρεθούν με φίλους και αγαπημένους και να θρηνήσουν μαζί. Αντ’ αυτού, έπεσαν θύματα μιας παράλογης πράξης βίας».

Από την επίθεση, σύμφωνα με τη Met Police, τραυματίστηκαν συνολικά έξι άτομα. Ανάμεσά τους τέσσερις γυναίκες ηλικίας 21, 41, 48 και 54 ετών, καθώς και δύο παιδιά ηλικίας 12 και 7 ετών. Η 48χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ το 7χρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Η 12χρονη, που είχε εισαχθεί με τραύμα στο πόδι, έχει πλέον πάρει εξιτήριο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024