Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβερτον: «Θλιβερή μέρα για την ομάδα» - Απειλείται η ασφάλεια του διοικητικού συμβουλίου

Έβερτον: «Θλιβερή μέρα για την ομάδα» – Απειλείται η ασφάλεια του διοικητικού συμβουλίου

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ περιέγραψε την κατάσταση ως «μια βαθιά θλιβερή μέρα για την Έβερτον»

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Έβερτον, με τους οπαδούς της βρετανικής ομάδας να «βράζουν» για την εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος της φετινή σεζόν. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον με 4-1.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι οπαδοί να είναι έξω φρενών με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι ασφαλείας να τους προτρέπουν να μην παρευρεθούν στον σημερινό αγώνα της Premier League απέναντι στη Σαουθάμπτον, λόγω «πραγματικής και αξιόπιστης απειλής για την ασφάλειά τους», όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος

Όπως όλα δείχνουν οι οπαδοί σχεδιάζουν διαμαρτυρία στο Γκούντισον Παρκ, όπως μεταδίδει το skynews. Σημειώνεται ότι μετά από 18 αγωνιστικές η Έβερτον βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας, στη ζώνη του υποβιβασμού, με μόλις 15 πόντους.

Ο σύλλογος είπε ότι ο πρόεδρος Bill Kenwright, η διευθύνουσα σύμβουλος Denise Barrett-Baxendale, ο διευθύνων σύμβουλος οικονομικών και στρατηγικής Grant Ingles και ο μη εκτελεστικός διευθυντής Graeme Sharp «θα μείνουν μακριά» κατόπιν προτροπής των συμβούλων ασφαλείας.

Βαθιά θλιβερή μέρα

Σε ανακοίνωσή της, η Έβερτον χαρακτήρισε την απόφαση «άνευ προηγουμένου» και είπε ότι ήταν «μια βαθιά θλιβερή μέρα» για τον σύλλογο.

Ο σύλλογος είπε: «Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έλαβαν την οδηγία μετά από κακόβουλη και απαράδεκτα απειλητική αλληλογραφία που έλαβε ο σύλλογος και αυξανόμενα περιστατικά αντικοινωνικής συμπεριφοράς – συμπεριλαμβανομένης στοχευμένης σωματικής επιθετικότητας – σε πρόσφατους εντός έδρας αγώνες.

«Αυτή είναι μια άνευ προηγουμένου απόφαση για την Έβερτον – ποτέ στο παρελθόν δεν έχει λάβει εντολή ολόκληρο το διοικητικό μας συμβούλιο να μην παρακολουθήσει έναν αγώνα για λόγους ασφαλείας. Είναι μια βαθιά θλιβερή μέρα για την Έβερτον».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024