Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πυρετός εργασιών στο Τατόι – Την Κυριακή θα είναι όλα έτοιμα
Η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι θα γίνει την Δευτέρα και οι εργασίες στην περιοχή συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.
Συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς οι εργασίες στο Τατόι, όπου θα ταφεί την Δευτέρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, δίπλα στους τάφους της οικογένειάς του.
Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εργολάβος των εργασιών που γίνονται στην περιοχή, έχουν γίνει σχεδόν όλες οι απαραίτητες εργασίες στο Τατόι, ενώ θα γίνει και δενδροφύτευση και αύριο, Κυριακή, αναμένεται να είναι όλα έτοιμα για την ταφή.
Το σημείο όπου θα ταφεί ο τέως βασιλιά Κωνσταντίνος είναι έτοιμο.
Τα συνεργεία τρέχουν για να προλάβουν, ενώ τις εργασίες στο Τατόι παρακολουθούν και μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά.
Να σημειωθεί ότι στις εργασίες περιλαμβάνεται ακόμα και χώρος στάθμευσης για τα αυτοκίνητα όσων θα παρευρεθούν στην ταφή του τέως βασιλιά.
- Ρωσία: Τουλάχιστον ένας νεκρός στο Ροστόφ από ουκρανική επίθεση – Πυρκαγιά σε πλοίο στην Αζοφική θάλασσα
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Μετρό: Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο «μετροπόντικας» της γραμμής 4 – Πέρασε την Κυψέλη
- Πολιτικός σεισμός μετά τις νέες δικογραφίες για ΟΠΕΚΕΠΕ – «Πυρά» της αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης
- Ειδική έρευνα από το ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και τη μη συμμετοχή του στους αγώνες των Μπακς
- Η Ένωση Εισαγγελέων καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου
- Τι είναι η σεισμική τράπεζα που θα εγκατασταθεί στη Σαντορίνη
- OnlyFans: Τι θα κάνει μια φιλάνθρωπος μητέρα τεσσάρων παιδιών με την «πορνομηχανή» των 7 δισ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442