Ηλίας Ψινάκης: Αυτοτρολάρεται λίγο πριν την πρεμιέρα του «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια
«Μην μας δει κανείς. Κάντε zapping»
Η εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτα Πάνια, με τίτλο «Έλεος» έρχεται στο MEGA, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, στις 00:10. Ένα ανατρεπτικό τηλεοπτικό ζευγάρι, που παίρνει άριστα στη χημεία, ενώνει τις δυνάμεις και τις δυναμικές προσωπικότητές του, και υποδέχεται τους τηλεθεατές σε ένα σκηνικό, που θα κρύβει πολλές εκπλήξεις.
Οι καλεσμένοι θα προέρχονται από τον χώρο της τέχνης, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής, ενώ δεν θα λείπουν και άνθρωποι οι οποίοι θα συστήνονται μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες τους. Όλοι, νιώθοντας άνετα με τους δύο φιλόξενους οικοδεσπότες, θα αποκαλύπτονται και θα ανοίγουν ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης. Σαν αυτές τις κουβέντες, που κάνουμε χαλαροί στο σπίτι και δεν καταλαβαίνουμε πότε πέρασε η ώρα.
Λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα, ο Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να τρολάρει τον εαυτό του. Στο προφίλ του στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται σαν γυμνός άγγελος που αναδύεται από τη θάλασσα και σημειώνει: «Γλυκά μου φιλαράκια σας θερμοπαρακαλώ την Τρίτη 24 Ιανουαρίου μην μας δει κανείς. Κάντε zapping».
Φυσικά, τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από τη λεζάντα από τους followers του παρουσιαστή. «Εννοείται», «Πάλι θα ταράξεις τα νερά!», «Δεν σε χάνουμε με τίποτα! Είσαι θεός!», «Θα προσπαθήσω να μην σας χαλάσω τό χατίρι», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια.
Δείτε την ανάρτησή του
View this post on Instagram
Το «Έλεος!» θα σας κάνει να ξενυχτάτε για καλό λόγο!
#Eleos
«ΕΛΕΟΣ!» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι εξετάσεις των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)

























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442