Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η πρώτη της κίνηση μετά την «επιστροφή» στα social media

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η πρώτη της κίνηση μετά την «επιστροφή» στα social media

Προσπαθεί να κάνει νέα αρχή τη ζωή της

Νέα αρχή φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, μετά το θανατηφόρο τροχαίο πριν από μερικούς μήνες. Η νικήτρια του GNTM ενεπλάκη σε ατύχημα που κόστισε την ζωή ενός 60χρονου άνδρα και οδηγήθηκε στο τμήμα όπου αφέθηκε ελεύθερη.

Ωστόσο πριν από λίγες εβδομάδες βγήκαν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες έδειχναν πως το μοντέλο είχε καταναλώσει αλκοόλ το βράδυ του τροχαίου.

Πλέον η Κυβέλη προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και αποφάσισε να ανοίξει ξανά το προφίλ που διατηρεί στο Instagram και δημοσιεύσει διάφορες στιγμές από την επαγγελματική της ζωή αλλά και τις φωτογραφίσεις στις οποίες λαμβάνει μέρος.

Η πρώτη της κίνηση

Η πρώτη κίνηση του μοντέλου μετά την επιστροφή της στα social media ήταν να σβήσει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της, καθώς και να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σχολιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο, πριν πάρει την απόφαση να διαγράψει τα social media της, η νεαρή κοπέλα δεχόταν ακραίες επιθέσεις, κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να εξαπολύσουν κατάρες, να την χαρακτηρίσουν «φόνισσα», «ψυχικά ασταθή» και πολλά ακόμα, με την ίδια να προχωρά σε απενεργοποίηση του λογαριασμού της, μη μπορώντας να αντέξει όσα συμβαίνουν.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024