Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟ: Ποιους «απειλεί» ο Κλαϊνχάισλερ 

ΠΑΟ: Ποιους «απειλεί» ο Κλαϊνχάισλερ 

Ο νεαποκτηθείς μέσος, ουσιαστικά μοιάζει να …ενοχλεί τρεις ποδοσφαιριστές

Όχι πως έχουν πέσει τόνοι μελάνης μετά την απόκτηση του Λάζλο Κλαϊνχάισλερ από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο απορίες γεννιούνται με θαυμαστή συχνότητα. Αφ’ ενός για το τι είδους παίκτης είναι ο ούγγρος μέσος που ήδη πήρε θέση στο ρόστερ. Και αφ’ ετέρου, για το ποιους «απειλεί», δηλαδή τι ονόματα «παίζει» να είναι αντίζηλοί του στην ενδεκάδα που κατεβάζει στα ματς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αν θέλει ο οποιοσδήποτε να πάρει τα πράγματα από την αρχή, ασφαλώς και θα διαπιστώσει πως δεν υπάρχει μεγάλη σύνδεση της σχολής των Μαγυάρων με τον Παναθηναϊκό. Ναι, στο τιμόνι βρέθηκε ο εμβληματικός Φέρεντς Πούσκας με τις ασύνορες επιτυχίες στον πάγκο, αλλά εδώ και στο σήμερα  μιλάμε για σχέση ΠΑΟ με Ούγγρους ποδοσφαιριστές. Ο κόμης Μάρτον Εστερχάζι έκανε γκελ με την ΑΕΚ, όμως  με το Τριφύλλι ισχύει το «πέρασε και δεν ακούμπησε». Τον πρόσφατα αδικοχαμένο Γιόζεφ Φίτος όλοι των θυμούνται ως παίκτη της Χόνβεντ στα ραντεβού με τον ΠΑΟ και όχι τη μετέπειτα πορεία του με τα πράσινα. Οσον αφορά στους Τόργκελε και Ρούντολφ, ας πάει αλλού η κουβέντα…

Ο προπονητής ξέρει

Τότε, πώς μπορεί κάποιος να ποντάρει στον Κλαϊνχάισλερ; Μάλλον ισχύει η προσέγγιση του στυλ «ο Ιβάν ξέρει». Κι αυτό διότι ο προπονητής ξεψαχνίζει τους προτεινόμενους παίκτες και δεν ακούει πάντα τα «θέλω» των ατζέντηδων δίχως πρωτίστως να διαμορφώσει δική του γνώμη. Σύμφωνα με τον προπονητή που εν τέλει είπε το «ναι» για τη μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη μετάγγισης νέου αίματος στον άξονα. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως πλέον οι ευκαιρίες και τα γκολ έρχονται με το σταγονόμετρο, άρα ένα σύνολο που κάνει πρωταθλητισμό θέλει ενίσχυση και παραπάνω λύσεις, όχι ξεζουμισμένους παίκτες την ώρα που ο Μαραθώνιος θα κριθεί στο εξτρά πρωτάθλημα μετά το φινάλε της κανονικής σεζόν. Ορισμένοι θέλουν τον Κλαϊνχάισλερ ως μια έκδοση …Καντέ της Ουγγαρίας, άλλοι εκτιμούν πως πασάρει σωστά όπως ο Ιμπαγάσα. Ας πατάμε στο έδαφος- οι υπερβολές στο ποδόσφαιρο δεν έχουν θέση. Θεοί της μπάλας δεν υπάρχουν. Ο Κλαϊνχάισλερ είχε προ τετραετίας αγωνιστεί με την εθνική Ουγγαρίας απέναντι στην Ελλάδα, μια καλή παρουσία και ένα γκολ είδαμε, πέραν αυτού ουδέν.

Ο νεαποκτηθείς μέσος, ουσιαστικά μοιάζει να …ενοχλεί τρεις ποδοσφαιριστές: αφ’ ενός τον Πέρεθ, μολονότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αν θέλει να παίξει μόνο με τον Κουρμπέλη στα μετόπισθεν ο Γιοβάνοβιτς, ίσως βρει χώρο κοντά στον Ελληνα ο Ούγγρος. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον αρχηγό της ομάδας, τον Κουρμπέλη. Δεν λάμπει όπως στο παρελθόν, μπορεί να ξεκουραστεί και να γίνει δίδυμο στον άξονα ο Πέρεθ με τον Κλαϊνχάισλερ. Ο Μπερνάρντ που έχει βρει ρυθμό δύσκολα θα μείνει εκτός και μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια ίσως δούμε κάτι τέτοιο, οπότε ο Τσέριν είναι ο «τρίτος της παρέας» που ενδέχεται να μείνει μακριά από την ενδεκάδα στο rotation του Γιοβάνοβιτς.

Όπως και να έχει, τα πάντα θα φανούν στην πορεία, γιατί δεν πρέπει να μας διαφεύγει μια σημαντική παράμετρος: πόσο έτοιμος θα δείξει ο Κλαϊνχάισλερ και πόσο άμεσα θα αφομοιώσει το αγωνιστικό στυλ του Παναθηναϊκού και τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024