Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορίνα Εμμανουηλίδου: Το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Βέροια στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς

Κορίνα Εμμανουηλίδου: Το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Βέροια στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς

Ο 71ος Διαγωνισμός Miss Universe θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στις 14 Ιανουαρίου 2023 και η Κορίνα βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ όπου και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη «μάχη» της.

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου είναι το μοντέλο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Μις Υφήλιος και θα διεκδικήσει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο για το 2022.

Με ύψος 1.80 και μόλις 22 ετών, το μοντέλο από τη Βέροια φιλοδοξεί να φτάσει στην κορυφή. Η Κορίνα Εμμανουηλίδου σπούδασε make-up artist, ενώ κέρδισε τον διαγωνισμό Star GS Hellas ανάμεσα σε 20 υποψήφιες.

Η εθνική ενδυμασία και ο συμβολισμός της

Η επίσημη εθνική ενδυμασία που θα φορέσει η Κορίνα Εμμανουηλίδου, είναι εμπνευσμένη από τη θεά Ήρα, μαζί με το εμβληματικό της δόρυ και το μυστικιστικό της σύμβολο, που δεν είναι άλλο από το υπέρλαμπρο παγώνι, με όλες του τις ιδιότητες.


Είναι μία δημιουργία του γλύπτη από τον TASOS HORRUS. Για την παρουσίαση των μοντέλων με μαγιό όλες οι χώρες έχουν λάβει από τους διοργανωτές μία λευκή μεταξωτή κάπα, στην πλάτη της οποίας η κάθε χώρα πρέπει να την φιλοτεχνήσει με ένα στοιχείο σημαντικό από την ιστορία της. Η Ελληνική αποστολή θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα σχετικό με τις αρχαιότητες της χώρας μας που κοσμούν τα μουσεία άλλων χωρών, έχει πάρει την πρωτοβουλία να απεικονήσει στην κάπα τη θεά Αφροδίτη της Μήλου, με το σύνθημα «TAKE ME HOME».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024