Ρουβίκωνας: «Σώζετε παπάδες, σκοτώνετε παιδιά» – Έγραψαν συνθήματα στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη
Ο Ρουβίκωνας έγραψε συνθήματα στο πολιτικό γραφείο του Θάνου Πλεύρη.
Συνθήματα έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι. Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας διαμαρτυρήθηκαν για την περίπτωση του 6χρονου Θωμά από τα Γρεβενά που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός, ενώ νωρίτερα καθυστέρησε η μεταφορά του σε νοσοκομείο λόγω έλλειψης κλινών.
Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα στο Facebook αναφέρει: «Ο 6χρονος Θωμάς απ’τα Γρεβενά είναι μια ακόμα περίπτωση, αν και πολύ χαρακτηριστική, της μοίρας που μας επιφυλάσσει ο εταιρικός ζυγός και η θρησκεία του χρήματος. Για τον μικρό Θωμά δεν υπήρχε ελεύθερη κλίνη ΜΕΘ στα Γρεβενά, ούτε χώρος στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ούτε και είχε την οικονομική δυνατότητα για κάποια άδεια κλίνη σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Το προσωπικό του νοσοκομείου Γρεβενών εκτιμάται ότι έκανε ό,τι έπρεπε να γίνει.
Για ένα παιδάκι σαν τον Θωμά δεν προβλέπεται η διακομιδή του με ελικόπτερο. Ενώ σηκώνονται ελικόπτερα για “επίσημους”, για χαραμοφάηδες παπάδες, ακόμα και για τις σωρούς τους ή για επισκέψεις σε εκδηλώσεις».
Η ανάρτηση στο Facebook
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Κατοικίδια: Η Κομισιόν ανοίγει φάκελο κατά της Ελλάδας για παράνομη διακίνηση ζώων συντροφιάς
- Νέος τραυματισμός στον Ολυμπιακό: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γουόρντ
- Το επικίνδυνο κύμα της «σούπερ γρίπης» στην Ευρώπη: Σε συναγερμό Βρετανία, Ισπανία, Γαλλία για τον Η3Ν2
- Roll into glam season: Ένας beauty οδηγός που σου υπόσχεται τα πιο λαμπερά, snow-kissed Χριστούγεννα
- Ναπολέων Ζέρβας: Διάθεσις δράσεως και δυναμικότητα
