Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης: Ο Ρουβίκωνας επιτίθεται σε όποιον στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης: Ο Ρουβίκωνας επιτίθεται σε όποιον στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ

«Όποιος στοχοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες ή ημέρες μετά δέχεται επίθεση από τον Ρουβίκωνα», είπε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης

Για την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του μίλησε, το πρωί, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αφού τόνισε ότι ο ίδιος με την σύζυγό του έλειπαν από το σπίτι, όπου βρίσκονταν μόνο τα παιδιά τους, ανέφερε,  ότι οποίος στοχοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ δέχεται άμεσα επίθεση από τον Ρουβίκωνα.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, στον ΑΝΤ1, ο ίδιος είχε αποχωρήσει από το σπίτι του μαζί με τη σύζυγο του για να πάνε σε μια κοινωνική εκδήλωση, όταν μετά από λίγα λεπτά τον κάλεσαν τα παιδιά και τον ενημέρωσαν για ότι είχε συμβεί. «Επέστρεψα αμέσως σπίτι και είδα τα τρικάκια και τα μακαρόνια που είχαν πετάξει στην είσοδο του σπιτιού μου καμιά σαρανταριά άτομα, όπως με πληροφόρησαν», ανέφερε και άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ

«Όποιος στοχοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες ή ημέρες μετά δέχεται επίθεση από τον Ρουβίκωνα», είπε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε, «δεν είδα όμως καμιά παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, όταν επί κυβέρνησης του πήγαινα τα δάνεια σε “κοράκια”».

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομόθυμη καταδίκη της επίθεσης στο σπίτι του από την αντιπολίτευση. «Αυτό κρατάω κι όχι την ειρωνική ανάρτηση Πολάκη», ανέφερε. «Μπορούμε να έχουμε πολιτική αντιπαράθεση», είπε ο κ. Γεωργιάδης «αλλά τα σπίτια μας πρέπει να μένουν έξω από αυτά», τόνισε στη συνέχεια.

Τέλος και μεταξύ άλλων, παρατήρησε ότι «ο Ρουβίκωνας χειρίζεται έξυπνα ότι κάνει. Φτάνοντας μέχρι την είσοδο των σπιτιών κινείται στα όρια και οι νομικές συνέπειες είναι είτε ανύπαρκτες, είτε ελάχιστες για αυτούς που το κάνουν», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «είναι γνωστή η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την άκρα Αριστερά και η κάλυψη που της παρέχει».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024