Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γεωργιάδη με τρικάκια και μακαρόνια - Τον Τσίπρα «ενοχοποιεί» ο υπουργός

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γεωργιάδη με τρικάκια και μακαρόνια – Τον Τσίπρα «ενοχοποιεί» ο υπουργός

Τρικάκια και... πακέτα με μακαρόνια πέταξε ο Ρουβίκωνας έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη. Για τραμπούκικη επίθεση μιλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ ο υπουργός αφήνει αιχμές για τη σχέση του κινήματος με τον Αλέξη Τσίπρα.

Παρέμβαση στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο Ρουβίκωνας. «Η φτώχεια δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακά κόλπα» αναγράφεται στα τρικάκια που πέταξε στην είσοδο του σπιτιού του υπουργού ο Ρουβίκωνας, ο οποίος συνόδευσε τα τρικάκια και με πακέτα μακαρόνια, σε μια ευθεία αναφορά στο «καλάθι της νοικοκυράς», ένα από τα όπλα που ενεργοποίησε η κυβέρνηση κατά της ακρίβειας.

Διαβάστε επίσης – Ρουβίκωνας: Παρεμβάσεις σε δικηγορικά γραφεία – εισπρακτικές εταιρείες

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης με τον εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να μιλά για άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα και να ζητά την καταδίκη της από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

«Πριν από λίγο στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα παιδιά του, επιτέθηκαν οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα. Καταδικάζουμε αυτή την άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της οργάνωσης αυτής και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Καθαρά και απόλυτα» αναφέρεται στη δήλωση Οικονόμου.

Κάθε φορά που λέω κάτι άσχημο για τον Τσίπρα…

Στη σύμπτωση ότι κάθε φορά που μιλάει άσχημα για τον Αλέξη Τσίπρα ο Ρουβίκωνας «επιτίθεται στο σπίτι του» εστίασε στο πρώτο σχόλιο του ο ίδιος ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ωστόσο «μπα σύμπτωση θα είναι και ο @syriza_gr σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε..»

Η τελευταία προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τον υπουργό Ανάπτυξης ήταν αυτή που τον είπε «τεμπέλη και ανεπάγγελτο» από το βήμα της Βουλής.

Στο δεύτερο σχόλιο του ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζει τα πακέτα μακαρόνια που πέταξαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, συμπληρώνοντας «άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το »Καλάθι» πόνεσε πολύ τελικά…»

Καταδικάζουν τα κόμματα

Με αιχμές κατά του υπουργού Ανάπτυξης καταδικάζει την πράξη του Ρουβίκωνα ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταδικάζουμε την επίθεση στο σπίτι του Α. Γεωργιάδη. Όσο για τα χυδαία σχόλιά του για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρό του, τον ενημερώνουμε ότι δεν είναι ενοχλητικός, καθώς σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη που τον παρακολουθούσε, κανείς δεν τον παίρνει πλέον στα σοβαρά» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Την επίθεση στην οικία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων καταδικάζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, δια του εκπροσώπου Τύπου, Δημήτρη Μάντζου.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter, «καταδικάζουμε την αποψινή επίθεση στο σπίτι του Αδ. Γεωργιάδη. Η πολιτική αντιπαράθεση οφείλει να γίνεται με θέσεις και επιχειρήματα», υπογραμμίζει κλείνοντας ο Δ. Μάντζος.

Τρολάρει ο Πολάκης

Σε διαφορετική γραμμή -και από την επίσημη του κόμματος- ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, σαρκάζει τις ανακοινώσεις περί «άνανδρης επίθεσης τραμπούκων», και η σύσταση που κάνει στον Ρουβίκωνα είναι τα μακαρόνια να ναι Νο6, καθώς αυτά είναι που περιλήφθηκαν στο «καλάθι της νοικοκυράς».

«Σοκ και δεος… Ο τρόμος πάνω από την πόλη… Τα μακαρόνια να ναι 6» γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024