Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήλο κάτω από τη μηλιά

Το μήλο κάτω από τη μηλιά

Όμορφα κορίτσια, με εντυπωσιακή εμφάνιση, σπουδές και ταλέντο είναι οι κόρες των επωνύμων.

Νικολαϊδη, Ρουβά, Λιάτσου, Λιάντου, Ευαγγελάτου. Οι κούκλες κόρες των παρουσιαστών, τραγουδιστών και ηθοποιών έχουν ξεπεράσει σε πολύ την εικόνα των γονιών τους.

Μελίνα Νικολαΐδη

H μεγάλη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, είναι 18 χρόνων και σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο. Παρόλα αυτά, η αγάπη της για τη μουσική δεν κρύβεται. ‘Εχει κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς της στο τραγούδι, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να τραγουδάει στο Instagram με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και στη συναυλία της το καλοκαίρι στο Κατράκειο.

Αμαλία Κωστοπούλου

Η μεγάλη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου, είναι 25 ετών, ζει και εργάζεται στην Αμερική.

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου

H δεύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου. Η 23χρονη ζει στην Αμερική ακολουθώντας τα βήματα της αδελφής της Αμαλίας, και είναι μια εντυπωσιακή όμορφη κοπέλα.

Αναστασία Ρουβά

Η Αναστασία, το πρώτο παιδί του Σάκη Ρουβά είναι 14 ετών και μία πανέμορφη έφηβη που μοιάζει και στον μπαμπά της αλλά και στη μαμά της, Κάτια Ζυγούλη.

Μάλιστα έχεικληρονομήσει τις αναλογίες μοντέλου, από τη μαμά της και τα πράσινα μάτια του μπαμπά της. Η 14χρονη λατρεύει τη φωτογραφία, όπως και ο μπαμπάς της και… την ιππασία.

Λάουρα και Βαλέρια Λάτσιου

Η Λάουρα και η Βαλέρια είναι οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Η Λάουρα γεννήθηκε στις 9/2/2005 και είναι 17 ετών. Ήταν η πρώτη κόρη του πρώην ζευγαριού.

Η Βαλέρια Λάτσιου γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 2008 και είναι το τρίτο παιδί του πρώην ζευγαριού. Όσοι την έχουν δει από κοντά λένε ότι είναι ίδια η παρουσιάστρια, αφού έχει πάρει τα καταγάλανα μάτια της και τα χείλη της. Η Ελένη έχει μοιραστεί κάποια φωτογραφίες της μικρής και η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή.

Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου

Η μεγάλη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, η 22χρονη Νεφέλη έχει σπουδάσει στο τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο του Bath, έχει αναλογίες μοντέλου και θυμίζει αρκετά την μητέρα της.

Η Δανάη Λιβιεράτου, είναι 20 ετών και ασχολείται με το τραγούδι! Η μικρή κόρη του πρώην ζευγαριού εντυπωσιάζει τόσο με την ομορφιά της όσο και με το ταλέντο της στο τραγούδι. Έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της στη μουσική και έχει υπέροχη φωνή.

Χριστιάνα Μπέτα

H Χριστιάνα Μπέτα είναι κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Τάκη Μπέτα. Είναι 27 ετών και ζει κι εργάζεται στο Λονδίνο. Βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας μετά το σχολείο και αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών της κι εργάστηκε στον κλάδο της νομικής. Παράλληλα, ασχολείται και με τη ζωγραφική.

Άννα Μαρία Ίβιτς

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, οι οποίες είναι καλλίγραμμες και εντυπωσιακές σαν τη μαμά τους

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η 17χρονη Άννα Μαρία Ίβιτς έχει κληρονομήσει τα γονίδια της μητέρας της αφού εκτός από την εξωτερική ομορφιά της έχει και την ίδια αγάπη για τη γυμναστική. Η Άννα Μαρία Ίβιτς ασχολείται με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, με τον στίβο, κάτι που είναι φανερό από το καλλίγραμμο σώμα της.

Λυδία Ευαγγελάτου

Η πανέμορφη κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, Λυδία Ευαγγελάτου, είναι 18 ετών και πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.

Φαίδρα Μπάρμπα – Μαρασλή

H Φαίδρα Θεοδώρα Μαρασλή είναι η κόρη της Βάνας Μπάρμπα και του γνωστού επιχειρηματία ναυτιλιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών και συγγραφέα Αναστάση Μαρασλή.

Η 20χρονη Φαίδρα έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, είναι φοιτήτρια φιλοσοφίας στην Πάτρα.

Τζένη Καζάκου

Η 23χρονη κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, Τζένη, ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής. Έχει σπουδάσει υποκριτική και έχει κάνει μαθήματα φωνητικής. Σπούδασε στη δραματική σχολή «Πράξη Επτά». Παππούδες της είναι δυο καταξιωμένοι ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Καρέζη.

Αφροδίτη Λιάντου

H Aφροδίτη Λιάντου είναι η μοναχοκόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου. Η 25χρονη καλλονή έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Performing Αrt. Ασχολείται με το τραγούδι και την υποκριτική. Έχει κυκλοφορήσει ήδη τραγούδια και έχει πάρει μέρος σε συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα τελευταία δυο χρόνια πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς στο Mega.

Μαρία Βοσκοπούλου

H μοναχοκόρη του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου είναι 22 ετών και ασχολείται με την υποκριτική.

Μάιρα Κούγια

Η Μάιρα Κούγια θα κλείσει φέτος τα 18 της έτη και ήδη είναι μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα. Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει.

Η κόρη της Εύης Βατίδου και του Αλέξη Κούγια έχει κληρονομήσει το ύφος και την εμφάνιση της καλλονής μητέρα της αλλά δε θα ακολουθήσει τα χνάρια της στο μόντελινγκ γιατί προτιμά να ακολουθήσει τον δρόμο που έχει χαράξει ο πατέρας της και να ασχοληθεί με τα νομικά.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024