Αντίστροφα για την έναρξη του Australian Open μετράει ο κόσμος του τένις.
Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα, είναι φυσικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος επιστρέφει στη διοργάνωση μετά τον «σεισμό» που προκάλεσε η περσινή του περιπέτεια στον θεσμό. Ο Σέρβος τενίστας ωστόσο ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα, καθώς έχει ενοχλήσεις στον μηρό.
Ο «Νόλε» κατέκτησε το τουρνουά της Αδελαΐδας, ωστόσο αποκόμισε ένα πρόβλημα το οποίο μάλιστα τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την πρώτη του προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Australian Open. Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος σταμάτησε την προπόνηση του και αποχώρησε με ενοχλήσεις μετά από μισή περίπου ώρα προπονητικού παιχνιδιού με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, προκαλώντας έτσι ανησυχία εν όψει του αυστραλιανού όπεν.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.